2021. május 10., Ármin, Pálma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Jófogás elindított egy DIY-oldalt, amely az újrahasznosításra fókuszál

Reneszánszát élik a csináld magad projektek, de egyre nehezebb olyan ötleteket találni, amelyek nem igénylik, hogy alapanyagok tömkelegét vásároljuk meg a barkácsolás előtt. A Jófogás elindított egy DIY-oldalt, amely az újrahasznosításra fókuszál, és ötleteivel segít a tárgyaknak új életet adni.

„A tavalyi évben számos DIY- (csináld magad) rendezvényt szerveztünk. Idén kicsit tovább gondolva online videókban mutatjuk meg, hogy otthoni kellékekből milyen hasznos termékeket lehet készíteni. Ha újrahasznosítunk tárgyakat, azzal nem terheljük a hulladékkörforgást, hanem új funkcióval ruházzuk fel őket, hogy hasznosak legyenek számunkra, vagy örömet hozzanak az életünkbe.”

„Szerintünk a környezetvédelem lehet egyszerre kellemes és hasznos időtöltés is, erre jó példa a most indult DIY-oldal, mely folyamatosan frissülő tartalommal várja a környezetvédelem és a barkácsolás szerelmeseit, és ahol már meg is tekinthető az első videó.”

– foglalta össze a kampány célját Varju Lilla, a Jófogás és a Használtautó.hu portálokat működtető Schibsted Media Hungary marketingigazgatója, a projekt egyik megálmodója.

Az oldal első projektjével a fiók mélyén halmozódó parafa dugóknak adhatunk új értelmet. Elég egy kis kézügyesség, az eredmény pedig egy stílusos és látványos kiskert, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ráadásul a környezet is hálás lesz az újrahasznosításért.

Parafa kertecske Fotó: info.jofogas.hu/csinaldmagad
Neked ajánljuk
Amikor a lehullott szirmok új életre kelnek Amikor a lehullott szirmok új életre kelnek Az európaiaknak egyre fontosabb az újrahasznosítás Hidrogénerőmű a kert végében? – Nincs messze a megoldás Extrém szélsebességű viharokat okoz a klímaváltozás Magyarországon
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam