2021. október 16., Gál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mire mész a maradékkal?

Jó kezekben egy fonalvég, utolsó kis darab anyag, látszólag felesleges nyesedék is megtalálja a helyét, és értékes alkotóelemmé válik.

Van egy pár megunt ruhadarabod vagy egy kevés maradék anyagod? Szeretnél készíteni magadnak vagy ajándékba egy egyedi és különleges ékszert? Ha a válaszod igen, akkor a pufi textilgyöngyöket neked találták ki! Az anyaglabdácskák elkészítése rendkívül egyszerű: csak egy kis töltet és némi maradék textil kell hozzájuk.

Forrás: www.livemaster.ru

Ezek az aranyos, kedves, puha textilbabák egy kevés maradék anyag és némi fonal felhasználásával pillanatok alatt elkészíthetők.

Forrás: NataliDoma DIY /youtube.com

Szívesen készítenél egy szép horgolt karácsonyfadíszt, amit akár ajándékba is adhatsz szeretteidnek karácsonykor? Horgold meg ezt a kis anyagigényű, de mégis gyönyörű koszorú karácsonyfadíszt! Rendkívül egyszerű, így akár kezdő horgolóként is remek választás lehet, függönykarika-alap helyett pedig bármilyen más (viszonylag merev) karikává hajtható alapra készítheted (pl. a műanyag palackok kupakja alatt lévő karikára vagy drótra is).

Forrás: whiskersandwool.blogspot.com

Ez az aranyos, faágon ülő, csukott szemű baglyos nyaklánc egyszerű fonalból készült makramé- (csomózásos) technikával. Csak egy kis (hímző) fonalra, egy pár szem (fa) gyöngyre és egy apró faágra (vagy henger alakú gyöngyre) lesz szükséged.

Forrás: Macrame School/youtube.com

Ha szeretsz varrni, és szeretnél magadnak egy maradék anyagdarabokból is megvarrható praktikus és egyedi „tűpárnát”, vagy ha szeretnéd meglepni egyik rokonodat/barátodat egy kedves ajándékkal, akkor a tűkönyveket neked találták ki!

Fotó: wild-notions.com
Neked ajánljuk
Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak Két argentin város lakói mentették a gyilkos bálnákat (videó) A Volvo a fenntartható textíliák készítésében látja a jövőt Ekkora felületet kellene befedni napelemmel, hogy fedezze az emberiség energiaigényét A közgazdasági szemléletnek át kell alakulnia
Tovább a forrásra: mindy.hu
Vissza
Hírfolyam