2021. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Saját kézfertőtlenítővel egy újabb flakont a boltban felejthetsz

Út közben nincs mindig lehetőségünk, hogy hatékony, szappanos kézmosással vegyük fel a harcot a mikrobákkal. De ez nem ok arra, hogy minden hónapban egy újabb kis flakonnal növeljük a műanyagfogyasztásunkat.

Legközelebb, amikor kifogy a tárolód, bátran töltsd újra egy adag saját készítésű kézfertőtlenítővel. Munkácsi Brigitta zero waste blogger receptje szerint

a felnőtteknek készíthető verzióhoz csak glicerinre, Aloe vera gélre, fahéj- és teafaolajra, desztillált vízre és egy evőkanál vodkára lesz szükséged.

A gyerekbarát fertőtlenítő gél az Aloe vera mellett olyan illóolajakat tartalmaz, amelyek természetes módon antibakteriálisak, és biztonságosan használhatják gyerekek is.      

A részletes útmutatókat a nempazar.com oldalon találod.

Fotó: needpix.com
Neked ajánljuk
Szeptemberben minden kis tenyér, zseb és táska tele van vadgesztenyékkel Fűszerkeveréket, fűszersót házilag is készíthetsz magadnak! A ruhák javítása nemcsak tudatos és hasznos, de egyben bohókás húzás is lehet Újabb érvek a BKK-tól a városi közösségi közlekedés mellett Már lehet regisztrálni a TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra
Tovább a forrásra: nempazar.com
Vissza
Hírfolyam