2020. június 4., Bulcsú
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így készíts a természet színeiben pompázó tojásokat

A káposzta, a spenót, a cékla vagy épp a vöröshagyma nem csak a húsvéti fogások alapanyaga lehet. Az ünnep legfontosabb díszének elkészítésénél is kapóra jönnek.

Csak húszpercnyi főzésre, egy evőkanál ecetre és fél nap áztatásra lesz szükség, hogy a növényekben rejlő színek az ünnepi tojásokon köszönjenek vissza. A spenót zöld, a hagymahéj vörösesbarna, a kurkuma napsárga, a cékla használatával pedig rózsaszín tojás lesz az eredmény.

Forrás: Allrecipes UK | Ireland/youtube.com
Neked ajánljuk
Mire nem jó egy fémhordó! Minden kis darab anyag aranyat ér Tedd kényelmesebbé a sokasodó videóhívásokat! A fehér szarvas (természetfilm) Túl sokat gyűjtenek evésre belőle, kipusztulás szélén áll egy törökországi békapopuláció
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam