2021. december 3., Ferenc, Olívia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így készíts a természet színeiben pompázó tojásokat

A káposzta, a spenót, a cékla vagy épp a vöröshagyma nem csak a húsvéti fogások alapanyaga lehet. Az ünnep legfontosabb díszének elkészítésénél is kapóra jönnek.

Csak húszpercnyi főzésre, egy evőkanál ecetre és fél nap áztatásra lesz szükség, hogy a növényekben rejlő színek az ünnepi tojásokon köszönjenek vissza. A spenót zöld, a hagymahéj vörösesbarna, a kurkuma napsárga, a cékla használatával pedig rózsaszín tojás lesz az eredmény.

Forrás: Allrecipes UK | Ireland/youtube.com
Neked ajánljuk
Egy hónapig a növényeké a főszerep a MANK Galériában Keltsük életre a falakat! A növények zenéje zökkent ki a város zúgó monotóniájából Süli János: atomenergia nélkül nincs klímavédelem 60 új elektromos busz érkezik jövőre 6 megyeszékhelyre a Zöld Busz Programban
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam