2021. január 25., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így készíts a természet színeiben pompázó tojásokat

A káposzta, a spenót, a cékla vagy épp a vöröshagyma nem csak a húsvéti fogások alapanyaga lehet. Az ünnep legfontosabb díszének elkészítésénél is kapóra jönnek.

Csak húszpercnyi főzésre, egy evőkanál ecetre és fél nap áztatásra lesz szükség, hogy a növényekben rejlő színek az ünnepi tojásokon köszönjenek vissza. A spenót zöld, a hagymahéj vörösesbarna, a kurkuma napsárga, a cékla használatával pedig rózsaszín tojás lesz az eredmény.

Forrás: Allrecipes UK | Ireland/youtube.com
Neked ajánljuk
Mihez kezdhetsz az összegyűlt csomagolópapírokkal? A fenyőtüskék felsöprésekor gondolj a jövőbeli takarításokra is Az új lassan kikerül a falra – de mi legyen a régivel? Pusztulnak a Vas megyei lucfenyvesek Hátrányos helyzetű települések iskolái pályázhatnak a digitális oktatást segítő eszközökért
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam