2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tedd kényelmesebbé a sokasodó videóhívásokat!

A karantén idején amennyire lehet, próbáljuk a munkát, a tanulást, de a családi és baráti kapcsolatok fenntartását is az online térben megoldani. Paul Priestman dizájner megelégelte az előnytelen videók és az elgémberedett karok korszakát, és kiötlött egy egyszerű, otthon elkészíthető telefonállványt.

A kényelmes kis eszköz előállításához mindössze egy papír tojástartóra és egy éles ollóra van szükség. A tartó alsó felét pár centire a talpától, a videóban látható módon vágjuk körbe, és máris kész a több állásban is használható, praktikus kis állvány.

Fotó: Dezeen/youtube.com

A Deezen cikke a tervező vázlatait is közzéteszi, amelyek segítségével akár egy kifinomultabb, a használat közbeni töltést is lehetővé változat elkészítésére is kísérletet tehetünk.

Neked ajánljuk
Néha érdemes új oldalról szemügyre vennünk a dolgokat Mihez kezdhetsz az összegyűlt csomagolópapírokkal? A fenyőtüskék felsöprésekor gondolj a jövőbeli takarításokra is Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: dezeen.com
Vissza
Hírfolyam