2021. szeptember 29., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csak egy kartondoboz választ el egy igazán kreatív gyerekszobától

Egy kartondoboz átalakítása már önmagában is élvezetes, közös játék lehet, ha pedig kész a műremek, indulhat az igazi móka. 

Az Otthonokesmegoldasok.hu összegyűjtött egy csokorra való ötletet, amelyekkel egy kartondoboz és némi kézügyesség segítségével ti is új színt vihettek a gyerekszobába.

  • Babakonyha – Dobozból készülhet sütő, hűtő, és a tűzhelyről se feledkezzünk meg: biztonságossá tett konzervdobozokban vagy műanyag tárolókban rotyoghatnak a mesebeli ételköltemények. Ha az elkészítésbe is bevonjuk a leendő szakácsot, biztosan sikerül a kedvére való megoldásokat kifőznünk. 
  • Mosógép – Csak egy fekete filctoll kell hozzá, egy olló és egy jó kézügyességgel megáldott anyuka. Ha kész a babamosógép, a teregetés rejtelmeibe is bevezethetjük a kicsiket.
  • Kisbolt – Ahol a kis boltos azt árulhat, amit csak szeretne.
  • Vár – Biztosan találtok apró figurákat, amelyek benépesíthetik, hiszen a várúr(nő) már készen áll.
Praktikus parkolóház kartondobozból Forrás: Shreyank's world/youtube.com

A lista nem teljes, a további ötleteket itt találod.

Neked ajánljuk
Szeptemberben minden kis tenyér, zseb és táska tele van vadgesztenyékkel Szeptemberben minden kis tenyér, zseb és táska tele van vadgesztenyékkel A ruhák javítása nemcsak tudatos és hasznos, de egyben bohókás húzás is lehet Egységes töltőkkel csökkentené a kényelmetlenséget és a készülékek környezeti lábnyomát az unió Látványos installáció derített fényt a telepes medúzák megejtő és pótolhatatlan világára
Tovább a forrásra: otthonokesmegoldasok.hu
Vissza
Hírfolyam