2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csak egy kartondoboz választ el egy igazán kreatív gyerekszobától

Egy kartondoboz átalakítása már önmagában is élvezetes, közös játék lehet, ha pedig kész a műremek, indulhat az igazi móka. 

Az Otthonokesmegoldasok.hu összegyűjtött egy csokorra való ötletet, amelyekkel egy kartondoboz és némi kézügyesség segítségével ti is új színt vihettek a gyerekszobába.

  • Babakonyha – Dobozból készülhet sütő, hűtő, és a tűzhelyről se feledkezzünk meg: biztonságossá tett konzervdobozokban vagy műanyag tárolókban rotyoghatnak a mesebeli ételköltemények. Ha az elkészítésbe is bevonjuk a leendő szakácsot, biztosan sikerül a kedvére való megoldásokat kifőznünk. 
  • Mosógép – Csak egy fekete filctoll kell hozzá, egy olló és egy jó kézügyességgel megáldott anyuka. Ha kész a babamosógép, a teregetés rejtelmeibe is bevezethetjük a kicsiket.
  • Kisbolt – Ahol a kis boltos azt árulhat, amit csak szeretne.
  • Vár – Biztosan találtok apró figurákat, amelyek benépesíthetik, hiszen a várúr(nő) már készen áll.
Praktikus parkolóház kartondobozból Forrás: Shreyank's world/youtube.com

A lista nem teljes, a további ötleteket itt találod.

Neked ajánljuk
A 3D-nyomtatókban kap új esélyt a kávézacc Rajzpályázat a barlangok világnapja alkalmából Online kvíz az európai zöld megállapodásról 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: otthonokesmegoldasok.hu
Vissza
Hírfolyam