2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy magazin a kreatív újrahasznosítás szerelmeseinek

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. az Újra! magazinnal is szeretné népszerűsíteni és elősegíteni a meglévő értékek megőrzését, teret biztosítani mindazoknak, akik a munkájuk során nemcsak maradandó nyomot hagynak maguk után, hanem környezettudatosak is, és inspirálóan hatni azokra, akik most ízlelgetik a folyamatos megújulás érzését, vagy még nem is kóstolták.

A Do It Yourself! – Csináld magad! életfelfogást kedvelők számára nem kell bemutatni az alkotoenergia.hu oldalt, illetve az eddig több száz példányban megjelenő, ősztől online verzióban lapozható magazint, amely mindamellett, hogy informatív, színes és szórakoztató, mindenekelőtt motiváló.

Nincs édesebb a saját termésnél, alkotásnál. Legyenek azok bármilyen kezdetlegesek, esetleg átvitt értelemben „picassósak, netán dalísak”. Mi álmodtuk meg, mi hoztuk létre őket, ezért felbecsülhetetlen kincsek. Szemnek, léleknek, szellemnek egyaránt. Az olaszok a műalkotásokat úgy hívják: capolavoro.

Az Újra! Magazin feltett szándéka, hogy bemutassa azokat, akik apró vagy épp világraszóló capolavorókat hoznak létre. Kreativitással, saját kézzel, elhatározással, önmegtartóztatással, ám kivétel nélkül környezettudatosan.

Az Újra! magazint már az indulásnál is újrahasznosított papírra nyomták, ám ősztől eljött a papírmentesség ideje is, és marad a jóval több lehetőséget kínáló, környezetbarát verzió. Az online magazin legutóbbi száma – Megújulás alcímmel – a hulladék témáját járja körbe. A tartalom sokszínű, ám az üzenet mindig ugyanaz: soha nem késő megújulni, soha nem késő fejlődni, és soha nem késő tenni valamit a Föld jövőjéért.

Neked ajánljuk
Októberben különösen ideje van a javítgatásnak Biomimikri, avagy van mit tanulnunk bolygónk zseniális élőlényeitől (videó) Ipari hulladékból előcsalogatott zenei hangok tették ünnepélyessé a fehér bot napját Esztergomban Zöldebb, méltányosabb, digitálisabb és ellenállóbb Európa a cél Már nem csak a hurrikánok, a hőhullámok is nevet kapnak
Tovább a forrásra: hirtv.hu
Vissza
Hírfolyam