2021. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mihez kezdhetsz az összegyűlt csomagolópapírokkal?

Nem feltétlenül kell a kukában végeznie – egy tetszetős mintájú papírból a konyhába vagy a nappaliba is készíthetsz hasznos vagy éppen hangulatos tárgyakat, amelyek egész évben az ünnepek meghitt pillanataira emlékeztetnek majd.

Egy-egy ív papírban sokkal több lehetőség rejlik, mint elsőre sejtenéd – az Nlc tippjeivel a lakás számos pontján új szerepkörben tűnhetnek fel az ünnepi papírszeletek.

 • Alátét
  A megmaradt vagy kíméletesen szétbontott csomagolópapírból dekoratív tányér- és poháralátétet is készíthetsz. A csomagolópapíron kívül ehhez csak ragasztóra és formára vágott kartonpapírra lesz szükséged.
 • Egyedi képek és falvédő
  A csomagolópapírokból kedves montázsokat, képeket is készíthetsz. Egy régi, kifakult, megunt vászonképet kenj be ragasztóval, majd simíts rá egy visszafogott mintázatú, matt csomagolópapírt. Mintától függően képkeretbe is foglalhatod a papírból kivágott részleteket.
 • Modern üvegváza
  Az egyszerű, minden felhajtástól mentes, puritán üvegváza a legtöbbünk háztartásában megtalálható. Ha már unod, és vinnél bele valami csavart, használd a fantáziádat – és a megmaradt csomagolópapírjaidat!
 • Könyvkötés
  Ha van gyereked, jól tudod, hogy a szeptemberben szépen, gondosan bekötött könyvek és füzetek csomagolása nagyjából december végére leamortizálódik. Vedd elő az ünnepek alatt felhalmozódott csomagolópapírokat, és ess neki az újrakötésnek! Ezzel a módszerrel a könyvtári könyvek épségéről is gondoskodhatsz. 
Neked ajánljuk
Szeptemberben minden kis tenyér, zseb és táska tele van vadgesztenyékkel Fűszerkeveréket, fűszersót házilag is készíthetsz magadnak! A ruhák javítása nemcsak tudatos és hasznos, de egyben bohókás húzás is lehet A romló nemzetközi kapcsolatok a klímavédelemi erőfeszítéseket is ellehetetlenítik DNS-vizsgálattal az eddigi módszereknél pontosabban fel tudják térképezni a vizek halállományát
Tovább a forrásra: nlc.hu
Vissza
Hírfolyam