2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A madaraknak is kijár az ünnepi lakoma: kültéri karácsonyfa újragondolva

Ha rikítóan piros almákkal, stílszerűen formált, gusztusos madárkalácsokkal díszítjük fel kertünk egyik fáját, nemcsak a madaraknak okozhatunk örömet, de az otthonunk karácsonyi dekorációját is új szintre emelhetjük. 

A madarak karácsonyfájának olyan növényt érdemes választani, amelynek vízszintesen növekvő ágai elég távol vannak egymástól, hogy a díszek lelógjanak, a lakmározók pedig kényelmesen elférjenek.

Érdemes a már felállított madáretető közelében lévő fát választani, hogy a madarak könnyebben rátaláljanak.

Az almák, hálóba kötött magok és aszalványok, madárkalácsok felerősítéséhez természetes anyagokból, például raffiából készült kötözőt érdemes választanunk. Ugyanakkor a madarak biztonsága érdekében kerüljük a vékony fonalak vagy a damil használatát.

Forrás: Brinvale Bird Foods/youtube.com
Neked ajánljuk
Szeptemberben minden kis tenyér, zseb és táska tele van vadgesztenyékkel Fűszerkeveréket, fűszersót házilag is készíthetsz magadnak! A ruhák javítása nemcsak tudatos és hasznos, de egyben bohókás húzás is lehet Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull Nem a csomagkiszállító robotok fogják fenntarthatóbbá tenni az internetes kereskedelmet
Tovább a forrásra: thespruce.com
Vissza
Hírfolyam