2021. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöldág Nemzetközi Öko-Design Fesztivál 2017

November 24-én ünnepélyes megnyítóval veszi kezdetét a Klebelsberg Kultúrkúriában a Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében megrendezésre kerülő Zöldág Nemzetközi Öko-Design Fesztivál. Kortárs műalkotásokat csodálhatnak meg az érdeklődők, melyek méltán képviselik hazájuk környezettudatos művészetét.

Az iparművészeti tárlaton használati tárgy, dísztárgy, öltözék, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy és bútor kategóriák, míg a képzőművészeti tárlat keretében festmény, kollázs és szobor kategóriák jelennek meg. 


A fesztivál fővédnökei: Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter; Dr. Láng Zsolt polgármester, II. Kerületi Önkormányzat

A fesztivált megnyitja: Búsi Lajos zöldipari támogatások kezeléséért felelős helyettes államtitkár.

A fesztivál valamennyi eseményére a belépés díjtalan. További információk a Klebelsberg Kultúrkúria honlapján (www.kulturkuria.hu) találhatók.

Neked ajánljuk
A klímacsúcsra időzítette innovatív kiállítását Stella McCartney Új magyar márkát fedezhetnek fel a fenntartható divat szerelmesei Keresd az ökocímkét! A Növekedési Kötvényprogram a megújuló erőművek épülését is segíti Már nem szokatlan, hogy rénszarvasra vadásznak a jegesmedvék? (videóval)
Tovább a forrásra: Klebelsberg Kultúrkúria
Vissza
Hírfolyam