2018. április 20., Tivadar
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Ezek a tokok nem csak az iPhone-t védik

A legtöbb ember a dizájn és a funkcionalitás kellemes találkozásáért kedveli az Apple egyik legnépszerűbb termékét, az iPhone-t. Az iPhonelife.com válogatásában olyan tokok közül mazsolázhatunk, amelyek nemcsak szépek és védelmezőek, hanem környezetkímélők is.

Az Innovez csoport könnyen lebomló műanyagból készült tokjai nemcsak a környezetet kímélik, hanem két rétegüknek köszönhetően a leejtésből fakadó rázkódástól is fokozottan védik a készüléket.
A Reveal nevű cég rengeteg természetes anyagból készült kiegészítőt kínál okostelefonokhoz a fülhallgatóktól a hangszórókig. Parafából készült telefontokjaikat egzotikus japán minta díszíti, és minden eladott darab után a cég ígérete szerint gondoskodik egy fa elültetéséről.

A kanadai Pela növényi alapú, természetes műanyagból készült tokjai gyönyörű színekben és többféle méretben állnak a környezettudatos felhasználók rendelkezésére.

Az iMakeTheCase csapata az Etsy nevű kreatív piactéren árulja gyönyörű, faragott bambuszból készült telefontokjait tradicionális keleti mintákkal díszítve.

Az Evutec tokjai nemcsak környezetbarát műanyagból készülnek, de extra cseppállósságuknak és dupla rétegű borításuknak köszönhetően ellenállóbbá teszik a telefont a vízcseppekkel és a leesésből fakadó rázkódással szemben.
Tovább a forrásra: iphonelife.com
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
Jönnek a „plusz házak” – az ökoházak új generációja „Ahol a fák égig érnek” – Pályázat 11–15 évesek számára „Éghajlatbarát” megoldások a mezőgazdaságban „Jót, s jól”: 26 tanulmány a fenntarthatóságról 14 milliárd fát ültettek a gyerekek több mint 130 országban