2019. március 20., Klaudia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ezek a tokok nem csak az iPhone-t védik

A legtöbb ember a dizájn és a funkcionalitás kellemes találkozásáért kedveli az Apple egyik legnépszerűbb termékét, az iPhone-t. Az iPhonelife.com válogatásában olyan tokok közül mazsolázhatunk, amelyek nemcsak szépek és védelmezőek, hanem környezetkímélők is.

Az Innovez csoport könnyen lebomló műanyagból készült tokjai nemcsak a környezetet kímélik, hanem két rétegüknek köszönhetően a leejtésből fakadó rázkódástól is fokozottan védik a készüléket.
A Reveal nevű cég rengeteg természetes anyagból készült kiegészítőt kínál okostelefonokhoz a fülhallgatóktól a hangszórókig. Parafából készült telefontokjaikat egzotikus japán minta díszíti, és minden eladott darab után a cég ígérete szerint gondoskodik egy fa elültetéséről.

A kanadai Pela növényi alapú, természetes műanyagból készült tokjai gyönyörű színekben és többféle méretben állnak a környezettudatos felhasználók rendelkezésére.

Az iMakeTheCase csapata az Etsy nevű kreatív piactéren árulja gyönyörű, faragott bambuszból készült telefontokjait tradicionális keleti mintákkal díszítve.

Az Evutec tokjai nemcsak környezetbarát műanyagból készülnek, de extra cseppállósságuknak és dupla rétegű borításuknak köszönhetően ellenállóbbá teszik a telefont a vízcseppekkel és a leesésből fakadó rázkódással szemben.
Neked ajánljuk
Egy játékosnak tűnő modell a települések jövőjét mutatja meg Így lehet egy egyszerű palackból a lakás dísze 4 esküvői szokás, amivel ártasz a környezetnek Súlyos katasztrófa: akár ezer ember életét is kiolthatta az Idai ciklon Különös hattyúdal a modern ember vég nélküli tévedéseiről
Tovább a forrásra: iphonelife.com
Vissza
Hírfolyam