2018. október 18., Lukács
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Gyűrűk készülnek a szocializmus évtizedeinek kitűzőiből

A kitűzők most éppen nem szerepelnek kiemelt helyen a divatos kiegészítők rangsorában. Ez ugyanakkor nem jelenti, hogy a régmúlt színes jelvényei ne találhatnának helyet maguknak a ruhatárunkban – csak egy kis fazonigazításra van szükségük. 

A régiségek gyűjtésénél kevés jobb dolog létezik a világon, hiszen a múlt egy darabját birtokolni mindig jó érzés. Sokan csak könyveket, kerámiákat, gyufásdobozokat vagy épp bélyeget vadásznak a régiségpiacokon vagy az erre szakosodott Facebook-csoportokban, hogy a nappaliban álló vitrint, polcokat és albumokat megtölthessék velük.

Mások azonban nem díszekre, hanem használható dolgokra vágynak, így étkészletet, évtizedes bögréket vagy kiegészítőket keresnek. Ennek a nem is túl szűk rétegnek segít most egy új minivállalkozás, a Re-Make Rings, mely a ma már egyáltalán nem a mindennapos öltözködés részét képező kitűzőkből varázsol gyűrűket.

Az ékszerek világában nem ritka az újrahasznosított alapanyag, a légies Chirrhopp fülbevalók PET-palackból születnek.

Neked ajánljuk
Élesztőgombákból készül csomagolás Lengyelországban Az egészséget hozó szerencsehal Műanyagból ehető gomba Az EB és Bill Gates tiszta energiákkal foglalkozó befektetési alapot hozott létre Aszály: nemcsak az Ínség-szikla, hanem egy második világháborúban elsüllyedt hajó is felszínre került
Tovább a forrásra: 24.hu
Vissza
Hírfolyam