2019. augusztus 18., Ilona
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ha éhes maradtál, a tányért is megeheted

A Biotrem cég létrehozta az eldobható, de meg is ehető tányért. A terméket Lengyelországban készítik természetes búzakorpából és kis mennyiségű vízből.

Az alapító, Jerzy Wysocki családja a 20. század kezdete óta a malomiparban tevékenykedik. A búzakorpát a gyártás során magas hőmérsékleten és nagy nyomáson formázzák, az elkészült termékeket Európa-szerte forgalmazzák. Jelenlegi gyártási kapacitásuk mintegy 15 millió tányér elkészítését teszi lehetővé évente. Ezek szuper strapabírók: mind a forró, mind a hideg és meleg ételeket is nyugodt szívvel rájuk lehet tenni, sőt akár sütőben és mikróban is használhatók.

Mivel a tányér biológiailag teljesen lebomló, ezért nem számít, hogy evés után elfogyasztásra kerül-e vagy sem, mert 30 nap után magától lebomlik. A cég különböző méretű és formájú tányérokat, valamint evőeszközöket is gyárt.

Neked ajánljuk
Parafa ház – az új építészeti innováció Ámulatba ejtő ékszerek számítógép-alkatrészekből Forradalmi csomagolási megoldás vethet véget a kartondobozok uralmának Környezetbarát startupokkal is dolgozik az IKEA Életveszélyes a lébényi erdő
Tovább a forrásra: zarojel.hu
Vissza
Hírfolyam