2020. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bio szendvicscsomagolás luxuskivitelben – Cibibee

Takarékos és egészséges döntés magunknak csomagolt szendvicset készíteni munkába, iskolába, kirándulásba menet. Csakhogy a bolti csomagolásából az élelmiszer ilyenkor egy nagy kupac alufóliába, szalvétába, zacskóba vándorol... Czibolya Kata termékei erre a dilemmára kínálnak megoldást. Használatukkal hozzájárulhatunk a szeméttermelés csökkentéséhez, és az újraszalvéták és tasakok vidám mintája a kedvünket is feldobja.

Méhviaszos élelmiszer-csomagoló

A  Cibibee méhviaszos élelmiszer-csomagoló 100%-ban természetes anyagokból készül: biotextil, a méhek által előállított baktériumölő méhviasz, fertőtlenítő hatású jojobaolaj és természetes gyanta felhasználásával.

A Cibibee méhviaszos élelmiszer-csomagolóba belekerülhet csaknem bármilyen élelmiszer, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de az ételt tartalmazó edények lefedésére is alkalmas.

Cibibee élelmiszer-csomagoló Fotó: www.cibi.hu

​A Cibibee többféle módon hajtogatható az élelmiszer sajátosságai vagy alakja szerint. A kézmelegtől megpuhul az anyag, így könnyebben rásimítható a sima felületű edényre. A méhviasz a melegtől kicsit ragadós lesz, így az összeérő felületeket jól összetartja. 

élelmiszerbiztos újratasak

Az élelmiszerbiztos újratasak cipzárral záródik. Kívül pamutból készül, belül élelmiszerbiztos, vízálló anyaga van. Kiválóan alkalmas apróbb, darabolt élelmiszerek, rágcsálnivalók szállítására: A cipzárral könnyen visszazárható, nem szóródik ki a tartalma.

Tisztítása nagyon egyszerű: csak ki kell fordítani, és nedves ruhával könnyedén le lehet törölni. Szükség esetén mosógépben, 30 °C-on mosható.

Cibi újratasak Fotó: www.cibi.hu

Újraszalvéta

A kívül pamut, belül élelmiszerbiztos, vízálló, tépőzárral záródó szalvéta egyszerű és ízléses tízórai-csomagoló, amely egyben terítőként, alátétként is szolgál.

A tépőzárakkal megfelelő méretre állítható.

Tisztítása nagyon egyszerű: nedves ruhával könnyedén le lehet törölni. Szükség esetén mosógépben, 30 °C-on mosható.

Cibi újraszalvéta Fotó: www.cibi.hu
Neked ajánljuk
Egy újabb bájos ötlet bújt elő a Samsung dobozából Már ételrendeléskor is dönthetünk a környezetbarát csomagolás mellett Látványos szembesítés a természet törékenységével Pusztító viharok, súlyos áradások: gátat kell szabni a károsanyag-kibocsátásnak Gigantikus tetőkert épül Párizsban
Tovább a forrásra: cibi.hu
Vissza
Hírfolyam