2021. október 23., Gyöngyi
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Itt a levegőminőség-javító irodai szőnyeg!

Napunk jelentős részét az iroda falain belül töltjük, így az itteni levegő minősége egészségünk és produktivitásunk szempontjából is meghatározó. Az Interface a levegőminőséget és a fenntarthatóságot is szem előtt tartva tervezte meg a Conscient modulszőnyeget.

Az Interface design kollekciói közül a Conscient egyedülálló módon képes megkötni az ultrafinom szállópor-részecskéket, melyek a levegőbe jutva közvetlenül károsítják az egészségünket.

A szőnyeg különleges gyártási technológiával készül, mely két különböző típusú, 62,5%-ban újrahasznosított fonal ötvözésével éri el ezt a kiemelkedő eredményt.

Az egyik egy speciális, „durvább” tapintású fonal, amely különleges recés felületének köszönhetően addig tartja magában a port, amíg azt el nem távolítják róla (pl. porszívózással).

Fotó: www.interface.com

A Conscient mindemellett szinte nulla VOC- (illékony szerves vegyületek) kibocsátással rendelkezik, amelynek levegőben lévő magas koncentrációja szintén jelentősen hozzájárul a beltéri levegő minőségének romlásához.

Ez az úttörő termék a zöld hátlappal együtt 82%-ban újrahasznosított és természetes alapanyagokat tartalmaz. Az újrahasznosított, bioalapú fonalak és a CircuitBac Green hátlap innovatív konstrukciója tette a terméket a leginkább levegő- és természetbarát modulszőnyeggé a piacon. 

Neked ajánljuk
A divat lehet fenntartható, a divat lehet etikus, a divat lehet szerethető Sok területen van szükség a változásra Fráter Erzsébet: Miből készül? – Növényi eredetű tárgyaink nyomában A tájpolitikák fontosságára hívja fel a figyelmet a táj nemzetközi napja Mennyi víz van a Földön? (videó)
Tovább a forrásra: blog.iroda.hu
Vissza
Hírfolyam