2019. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vízen ringatózó ökoházikó – Az újrahasznosított anyagokból készült otthon energiaellátását napelemek biztosítják

Akinek fontosabb, hogy a vízre lásson, mint hogy kertje legyen, annak bátran ajánlható a WaterNest 100 (Vízi fészek 100) nevű bájos és ökologikus, úszó otthon. A családi fészket Giancarlo Zema tervezte, és az EcoFloLife nevű cég valósította meg többéves kutatómunka után.

A kis környezeti terhelésű, ringatózó lakhely kellemes megoldás lehet azoknak, akik a természettel harmóniában szeretnének élni, és persze megvan az anyagi erőforrásuk is ehhez a különleges otthonhoz. A ház újrahasznosított, illetve fenntartható anyagokból készült, sőt 98 százalékban maga is újrahasznosítható.

A gömbölyded otthon alapterülete 93 négyzetméter, magassága 4 méter, az átmérője pedig 12 méter. Anyaga rétegelt lemez és alumínium. A fából készült tetejét 60 négyzetméternyi napelem borítja.

A beltéri világosságról 4 tetőablak gondoskodik, emellett a nagy méretű oldalablakokon is árad be a fény Fotó: ecoflolife.com
Neked ajánljuk
Ez a fülhallgató kizárólag újrahasznosított anyagokból készül A természet meleg fényei Kőbe öntött fájdalom Költséghatékony, kényelmes és környezetbarát megoldás – a menstruációs kehely Száműzi a műanyag játékokat a Burger King
Tovább a forrásra: ecolounge.hu
Vissza
Hírfolyam