2019. július 16., Valter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Malinko – táska, természetesen

A 2018-ban alapított Malinko márka tervezői –tudatos dizájnerként – szeretnének hozzájárulni a fenntartható jövő megteremtéséhez. Azért dolgoznak, hogy a természetbe visszaforgatható termékeket adhassanak vásárlóiknak.

Minden Malinko termék megtervezésére és elkészítésére nagy odafigyeléssel, Budapesten kerül sor. Hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyártási folyamat minden szakaszában minimális hulladék keletkezzen, és csökkentsék a vállalkozás ökológiai lábnyomát.

Olyan tiszta, vegyszermentes alapanyagokkal dolgoznak, mint a növényi cserzett bőr és a 100% organikus textilek, amik sem a környezetben, sem az emberi egészségben nem tesznek kárt.

Fotó: malinko.hu

Kizárólag jó minőségű, tartós anyagokkal dolgoznak, amelyek teljesen természetesek és vegyszermentesek. Vallják, hogy minden anyag a természetes színében a legszebb, ezért mindent megtartanak tisztán és natúran.

Emellett arra is ügyelnek, hogy ne ötvözzék szétválaszthatatlanul a szerves és szervetlen anyagokat. Így elhasználódásukat követően a termékek részei könnyen bekerülhetnek a biológiai és technológiai körforgásba.

Fotó: malinko.hu

A Malinko tervezőinek célja, hogy hosszú élettartamú, szerethető és kényelmes termékeket készítsenek, amelyek tulajdonosaik hasznos társai lehetnek a mindennapokban. Emellett fontos számukra, hogy minél több embert ösztönözzenek a tudatos vásárlásra és a környezetbarát életmódra.

Neked ajánljuk
Buszra és beporzókra várva Egy sportcipő, amelyben mindenkinek kicsi az ökolábnyoma Fenntartható eszcájg, egy kis csavarral A csimpánzok világnapja: egy viszonylag friss, de nagyon is fontos évforduló Bécs nyerésre áll az eldobható kávéspoharak ellen
Tovább a forrásra: malinko.hu
Vissza
Hírfolyam