2019. március 19., Bánk, József
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Bakonynak dedikálja új, limitált kollekcióját az YKRA

Céljuk nem kevesebb, mint hogy felhívják a figyelmet arra a tájra, amiről kevés szó esik, pedig épp olyan szép kirándulóhely, mint a Kékes vagy a Bükk. A mindössze húsz darabra limitált kollekciót a Másfél millió lépés Magyarországon című, nagy sikerű gyalogos országjáró ismeretterjesztő sorozat Bakonyt bemutató része inspirálta.

A minta egy régi, nagyszülőknél talált térkép alapján készült – mondta el Lakatos Balázs, a népszerű túrahátizsák-márka alapítója. Mindegyik termék egyedi is ráadásul, mivel a Bakony más-más része köszön vissza rajtuk:

A kollekcióhoz kapcsolódóan minden, az YKRA webshopján történő rendeléshez a Bakony térség egy-egy madarát ábrázoló kitűzőt kapunk ajándékba, aminek az árát, ötszáz forintot megkapja a Magyar Madártani Egyesület.

A Bakony-kollekció kizárólag az YKRA webshopjából vásárolható meg.

Fotó: www.urbanplayer.hu
Neked ajánljuk
Egy játékosnak tűnő modell a települések jövőjét mutatja meg Müskinn: különleges találkozásokból születő táskák Futurisztikus lakókabin az erdőben A klíma mesterséges alakításának kérdése kilépett a nagypolitika porondjára Varázslatos Magyarország, a közelünkben lévő természeti szépségekkel
Tovább a forrásra: urbanplayer.hu
Vissza
Hírfolyam