2022. június 27., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ég a gyertya, ég – természetes, nem csak szép

A gyertya meleg, pislákoló lángja az ünnepek, a születésnapok és a szürke téli esték megkerülhetetlen tartozéka. Ez hosszú évtizedekig egyet jelentett a kőolaj-feldolgozás melléktermékeként keletkező paraffin mérgező füstjével, de ennek nem kell így lennie.

A gyertyafényes esték egészség- és környezetbarát megvalósítására esküdött fel Csapó Ildi és a GreenWay Design.

A vegán szójagyertyák egyik nagy előnye, hogy hagyományos társaiknál jóval hosszabb élettartammal bírnak, és mivel 100%-ban a szójabab természetes olajából készülnek, így biológiai úton lebomlanak.

Ezek a gyertyák égéskor nem növelik a levegő szén-dioxid-tartalmát, nem hagynak nyomot a bútoron, és nem égetik meg a bőrt Fotó: GreenWay Design/facebook.com

A GreenWay gyertyái mellett szól az újrahasznosított anyagból készült csomagolás is, a csinos üvegeket pedig, amelyekben érkeznek, később újra tudjuk hasznosítani a lakásban dekoráció vagy tárolás céljából. A vállalkozás minden megvásárolt szójagyertya után 100 forinttal támogatja a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát (MFÖEK) önkéntes csapatát.

Neked ajánljuk
A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart A Casio is érzi már az idők szelét Magyar találmány lehet a megoldás a paradicsomokat támadó vírus ellen A Lánchíd felújításának első éve egyetlen videóba csomagolva A forgalmas sztratoszféra élhetetlenebb bolygóhoz vezet
Tovább a forrásra: rebellivemagazine.com
Vissza
Hírfolyam