2020. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így lehet egy egyszerű palackból a lakás dísze

Kevesen találnák igényes lakberendezési megoldásnak a pillepalackok vázaként való hasznosítását – legalábbis amíg nem találkoznak Libero Rutilo dizájnremekeivel.

Az olasz tervező 3D-nyomtatóval készíti légies, kevés anyagot igénylő kiegészítőit, amelyekkel bármelyik félliteres műanyag palack izgalmas lakáskiegészítővé avanzsálhat.

A különböző mintákkal készülő darabok a palack szájához illeszkednek, széles alsó részük pedig nagyobb stabilitást biztosít – a végeredmény egy esztétikailag izgalmas, ráadásul hasznos tárgy.

Fotó: Libero Rutilo/youtube.com

Rutilo természetesen nem gondolja, hogy kollekciójával komoly hatást gyakorolhatna a bolygót elborító műanyagszemét elleni küzdelemben, ugyanakkor a tudatos életmód kialakításához vezető első lépések egyikeként vagy éppen szimbolikus emlékeztetőként ez a váza is megállhatja a helyét.

Neked ajánljuk
Van, aki minden lépésével a klímatudatosságért áll ki Madárfürdők elegáns köntösben A napelem nem csak hasznos, szép is lehet A karbonsemleges működés már kevés Mókás szemétevő malommal tisztul a baltimore-i kikötő
Tovább a forrásra: designboom.com
Vissza
Hírfolyam