2019. június 25., Vilmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így lehet egy egyszerű palackból a lakás dísze

Kevesen találnák igényes lakberendezési megoldásnak a pillepalackok vázaként való hasznosítását – legalábbis amíg nem találkoznak Libero Rutilo dizájnremekeivel.

Az olasz tervező 3D-nyomtatóval készíti légies, kevés anyagot igénylő kiegészítőit, amelyekkel bármelyik félliteres műanyag palack izgalmas lakáskiegészítővé avanzsálhat.

A különböző mintákkal készülő darabok a palack szájához illeszkednek, széles alsó részük pedig nagyobb stabilitást biztosít – a végeredmény egy esztétikailag izgalmas, ráadásul hasznos tárgy.

Fotó: Libero Rutilo/youtube.com

Rutilo természetesen nem gondolja, hogy kollekciójával komoly hatást gyakorolhatna a bolygót elborító műanyagszemét elleni küzdelemben, ugyanakkor a tudatos életmód kialakításához vezető első lépések egyikeként vagy éppen szimbolikus emlékeztetőként ez a váza is megállhatja a helyét.

Neked ajánljuk
A meghitt esték fénye egy palackba rejtve Szellemhálók új szerepben Fenntartható eszcájg, egy kis csavarral Mi köze egy budapesti méhészet egymillió méhének a szállodaiparhoz? Vízben úszott Egerszólát
Tovább a forrásra: designboom.com
Vissza
Hírfolyam