2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A meghitt esték fénye egy palackba rejtve

A borospalackok üres állapotukban is különleges hangulatot csempészhetnek a nyáresti beszélgetésekbe – mondjuk ha egy stílusos és környezettudatos lámpa formájában új értelmet nyernek.

A Quercus egy alacsony energiafogyasztású, könnyen javítható és élettartama lejártával újrahasznosítható lámpa, amely izgalmas megjelenésével hitelesen bizonyítja, hogy a szemét lehet szépséges, értékteremtő alapanyag.

A Max Ashford tervei alapján készült, majd a Greeb dizájnstúdió által felkarolt lámpa teste forró víz segítségével és természetes olajokkal megmunkált tölgyfából, búrája pedig helyi éttermekben keletkező üveghulladékból készül.

Fotó: TOP TECHS/youtube.com

A lámpa könnyű és praktikus összeállítása lehetővé teszi az alkatrészek egyszerű cseréjét, az elhasználódott alkotóelemek pedig egytől egyig a körkörösség elvével összhangban lebomlóak (talp), illetve újrahasznosíthatók (búra, vezetékek).

Fotó: www.kickstarter.com
Neked ajánljuk
Társadalom- és környezettudatos kényelmet élvezhetnek a magyar ebek Károly herceg is hisz a fenntartható divatban A kreatívipar megkerülhetetlen szerepet játszik a környezetileg is fenntartható termelésben 20 nagy olaj- és gázcég kapcsolatban van a légkörbe jutó szén-dioxid több mint egyharmadával Számukra biztosan nem színjáték a fenntarthatóság
Tovább a forrásra: kickstarter.com
Vissza
Hírfolyam