2020. június 3., Klotild
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható dizájn és divat vásárt rendez az ArtConscious

Az esemény célja, hogy népszerűsítse a fenntartható, illetve szociálisan érzékeny divat és dizájn iránt fogékony, valamint a környezeti változásokra és társadalmi problémakörökre reagáló hazai divat- és formatervezők, képzőművészek munkáit.

Október 29-én megnyílik az ArtConscious online művészeti piactér első pop-up vására a Bartók Béla Boulevard ArtSpace-ben – számol be a Marie Claire.

Azon túl, hogy az érdeklődők megvásárolhatják az ArtConscious portfóliójába tartozó alkotók egyedi termékeit és műveit, kreatív szakmai workshopokon is részt vehetnek.

A pop-up eseményen megvásárolhatók lesznek a zero waste jegyében alkotó Veszprémi Gabriella extravagáns cipői és kiegészítői csakúgy, mint Faludi Gabriellának, a Faludi G ékszer-manufaktúra tervezőjének munkái.

A fiatal, környezettudatos tervezőgenerációt Vetlényi Alma képviseli, akinek díjnyertes ECOllectionjével és legújabb, REcollectionjével is találkozhatnak az érdeklődők. A Mimikri újrahasznosított bőrtáskákkal, a Gobi Design egyedi, fából készült dizájnkiegészítőkkel lesz jelen a vásáron.

Fotó: ArtConscious‎/facebook.com

Ha szeretnél még a karácsonyi hajtás előtt gondoskodni a kivételes ajándékokról, és egyúttal támogatnád a fenntarthatóság jegyében alkotó magyar dizájnereket, látogass el a vásárra, amely két héten keresztül, hétköznaponként 11–19-ig tart nyitva.

  • Időpont: 2019. október 29. 11:00 – 2019. november 10. 19:00
  • Helyszín:Bartók Béla Boulevard ArtSpace, 1118 Budapest, Bartók Béla út 33.
  • Facebook-esemény: www.facebook.com/events/434045877100500/
Neked ajánljuk
Dorawyn: „Lassú divat” egy apokaliptikus látomás jegyében Íme, az otthoni kertészkedés jövője A földműveskabátok második élete Értékőrzők – Találkozás Szabó Györggyel, a bükki füvesemberrel Az EU eurómilliárdokkal támogatná a zöldebb közlekedést
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam