Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 1., Hugó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az életünkhöz idomuló bútorok

Ahogy anyagi lehetőségeink, családi körülményeink változnak, úgy bővül, szűkül az általunk belakott tér – de ennek nem feltétlenül kéne újabb és újabb bútorok és lakberendezési tárgyak vásárlásával járnia.

A mexikói építész, Tatiana Bilbao célja, hogy az otthonteremtés kihívását végtelenül egyszerűvé, egyben a környezet és a lakók számára is gazdaságossá tegye.

Growing With You (Együtt nő veled) névre keresztelt, hagyományos dél-amerikai alapanyagokból – vulkáni kőzetekből, rézből és tölgyből – készülő bútorkollekciójának darabjai a rendelkezésre álló térhez idomulnak:

Számtalan, változatos elrendezésre adnak lehetőséget, így egy apró garzontól a sokszobás családi házig mindenhol megállják a helyüket.

Fotó: Robert Damisch/dezeen.com

Bilbao bútorai alkalmazkodnak a 21. század lakóinak változékony, mozgalmas életéhez, így állítják helyre azt az ideális állapotot, amikor egy minőségi bútor egy életre, sőt akár generációkra szolgáló befektetést jelentett.

Fotó: Robert Damisch/dezeen.com
Fotó: etageprojects.com
Neked ajánljuk
Fenntartható sportfelszereléssel készül az olimpiára a Nike Lepkeszárnyak és pikkelyek igézetében – valóság lehet a vegyszermentes ragyogás „Pánikmentesítő” Facebook-kampány a vírustalan olasz zöldség mellett Több száz egyeddel ritkítják a yellowstoni park bölényállományát, a természetvédők tiltakoznak Rovelli Carlo: A valóság nem olyan, amilyennek látjuk – E-könyv
Tovább a forrásra: dezeen.com
Vissza
Hírfolyam