2020. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Gyűrűkbe rejtett vizes varázslat

A vancouveri Secret Wood elbűvölő gyűrűi Kanada természeti csodáit zárják magukba. A robusztus hegyek, a zölden burjánzó erdőségek és a varázslatos északi fény mellett a fenséges vízesések inspirálták a dizájnstúdiót. Mindegyik alkotás egyedi, kézzel készült, és megismételhetetlen alkotás.

A Secret Wood minden gyűrűt minőségi faanyag felhasználásával, kézzel készít – az ékszerek érdekességei a tetejükön található gyantából készült díszek, amelyek lélegzetelállító tájképeket foglalnak magukba.

Fotó: Facebook/Secret Wood

Az Azure Falls Ring kollekció elbűvölő látványt nyújt a buja zöld növényzet felett átívelő vízesésekkel. A gyantába rejtett tájak energikusak, ugyanakkor rejtőzik valami költőiség abban, ahogy a mozgalmas jelenetek belemerevedtek az időbe. 

Fotó: Facebook/Secret Wood

A varázslatos gyűrűket ragyogó kék gyantával vonják be, és bár az ékszereket a kanadai táj ihlette, mégis sapellifa felhasználásával készülnek, amely egy Afrikában őshonos fafajta.

Fotó: Facebook/Secret Wood

Akárcsak a világ természeti csodái, úgy két Azure gyűrű sem ugyanolyan: mindegyik alkotás kézzel készül, még egyedibbé varázsolva az amúgy is egyedülálló ékszereket.

Neked ajánljuk
Csipkés csempékbe kapaszkodva újulhat meg a viharvert hongkongi korallvilág Ragadozók titkos élete – Tengerek mélyén (természetfilm) Kerry Emanuel: Amit a klímaváltozásról tudunk Nem elégségesek az unió klímavédelmi erőfeszítései? Távoli példa bizonyítja: egy jól megtervezett otthon a természettel és a lakók igényeivel is összhangban lehet
Tovább a forrásra: budapestwatersummit.hu
Vissza
Hírfolyam