2021. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Gyűrűkbe rejtett vizes varázslat

A vancouveri Secret Wood elbűvölő gyűrűi Kanada természeti csodáit zárják magukba. A robusztus hegyek, a zölden burjánzó erdőségek és a varázslatos északi fény mellett a fenséges vízesések inspirálták a dizájnstúdiót. Mindegyik alkotás egyedi, kézzel készült, és megismételhetetlen alkotás.

A Secret Wood minden gyűrűt minőségi faanyag felhasználásával, kézzel készít – az ékszerek érdekességei a tetejükön található gyantából készült díszek, amelyek lélegzetelállító tájképeket foglalnak magukba.

Fotó: Facebook/Secret Wood

Az Azure Falls Ring kollekció elbűvölő látványt nyújt a buja zöld növényzet felett átívelő vízesésekkel. A gyantába rejtett tájak energikusak, ugyanakkor rejtőzik valami költőiség abban, ahogy a mozgalmas jelenetek belemerevedtek az időbe. 

Fotó: Facebook/Secret Wood

A varázslatos gyűrűket ragyogó kék gyantával vonják be, és bár az ékszereket a kanadai táj ihlette, mégis sapellifa felhasználásával készülnek, amely egy Afrikában őshonos fafajta.

Fotó: Facebook/Secret Wood

Akárcsak a világ természeti csodái, úgy két Azure gyűrű sem ugyanolyan: mindegyik alkotás kézzel készül, még egyedibbé varázsolva az amúgy is egyedülálló ékszereket.

Neked ajánljuk
Egy belga startup mindenkiből gazdát varázsol Az első művészek modern örököse Szlovák–magyar együttműködés a Duna és az Ipoly menti élővilág bemutatására A klímaváltozás témája 2020-ban is sokat hozott azoknak, akik hittek benne Fokhagyma: vírusölő, immunerősítő, méregtelenítő
Tovább a forrásra: budapestwatersummit.hu
Vissza
Hírfolyam