2020. október 25., Bianka, Blanka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld, közösségi és nagyon menő – Így fest egy igazán előremutató co-working iroda

Nem csupán a cégek és szabadúszók köreiben egyre népszerűbbek a közösségi irodák, de az építészek is izgalmasabbnál izgalmasabb koncepciókkal állnak elő a témában. Los Angeles legújabb co-working helye azonban egy minden képzeletet felülmúló kezdeményezés: dzsungel a városban.

A SecondHome Hollywood, amely Paul Williams munkáját dicséri, ötvenezer négyzetméteren terül el. A közösségi iroda nem csupán mérete miatt egyedülálló, hanem különleges növényvilága miatt is: a területen hatezer-ötszáz fa kapott ugyanis helyet.   

Az irodakomplexum hatvan sárga tetejű, üvegfalú állomással várja azokat, akiknek nyugodt, harmonikus közegre van szükségük a munkához. Külön meetingszobák, egy kétszáz fős auditórium, illetve nagyobb csapatok befogadására alkalmas helyek is szerepelnek a szolgáltatások között. 

Heti szinten rendeznek kulturális és wellnesseseményeket, éttermet és bárt is találunk a területen, illetve egy nagy, zöld közösségi területet.

Forrás: YouTube/Dezeen 
Neked ajánljuk
A fenntartható divat adu ásza az alga Több 10 millió forintos beruházással csökkenti ökológiai lábnyomát Magyarország vezető higiéniaipapír-gyártója A koronavírus hatására a magyar divat is fenntarthatóbbá válhat Már épül a Factory Zero Íme a technológia, amely lehetővé teszi, hogy bárhol feltölthessük a villanyautónkat
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam