2020. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld, közösségi és nagyon menő – Így fest egy igazán előremutató co-working iroda

Nem csupán a cégek és szabadúszók köreiben egyre népszerűbbek a közösségi irodák, de az építészek is izgalmasabbnál izgalmasabb koncepciókkal állnak elő a témában. Los Angeles legújabb co-working helye azonban egy minden képzeletet felülmúló kezdeményezés: dzsungel a városban.

A SecondHome Hollywood, amely Paul Williams munkáját dicséri, ötvenezer négyzetméteren terül el. A közösségi iroda nem csupán mérete miatt egyedülálló, hanem különleges növényvilága miatt is: a területen hatezer-ötszáz fa kapott ugyanis helyet.   

Az irodakomplexum hatvan sárga tetejű, üvegfalú állomással várja azokat, akiknek nyugodt, harmonikus közegre van szükségük a munkához. Külön meetingszobák, egy kétszáz fős auditórium, illetve nagyobb csapatok befogadására alkalmas helyek is szerepelnek a szolgáltatások között. 

Heti szinten rendeznek kulturális és wellnesseseményeket, éttermet és bárt is találunk a területen, illetve egy nagy, zöld közösségi területet.

Forrás: YouTube/Dezeen 
Neked ajánljuk
Újrahasznosított anyagból is jól nézhet ki a homlokzat Az európai országok besorolása Magyarországon a koronavírus-járvány súlyossága szempontjából Augusztusi csillaghullás – Idén sem maradnak el a Perseidák A Lucid-ígéret: 700 kilométer, egyetlen töltéssel Jelentős mértékben csökkent az orrszarvúk orvvadászata Namíbiában
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam