2021. július 28., Szabolcs
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Íme, az örök életű bambusz fogkefe

Már egy ideje divatosak a lebomló, környezetbarát bambusz fogkefék, ám időről időre ezeket is kénytelenek vagyunk lecserélni. Ez a különleges darab azonban örökre velünk maradhat!

Az eldobható műanyag fogkefe a leginkább környezetszennyező háztartási eszközök egyike, épp ezért az elmúlt években sokan átálltak a sokkal fenntarthatóbb bambuszverziókra. Azonban nyilvánvaló higiéniai okok miatt ezeket is gyakran kell cserélni, így még mindig nem sikerült igazán tartós alternatívát találnunk.

Erre a problémára igyekszik választ adni a NOS Everloop névre keresztelt, újrahasznosított műanyagból készülő fogkeféje, amelyben

egy speciális „csíptetős” eljárással cserélhetjük ki az elhasználódott, és egyébként teljes mértékben lebomló bambuszsörtéket.

Fotó: NOS Design/youtube.com
Fotó: nos.mx
Fotó: nos.mx
Neked ajánljuk
Hazai dizájntermékek segítségével hasznosul a Horvátország partjait szennyező hulladék A szemüvegkeretek is lehetnek fenntarthatók A használt ruhákban rejlő mesés lehetőségek bűvöletében Éghajlatváltozást tűrő kukoricákat nemesít az ELTE Azonnal cselekednünk kéne, ha meg akarjuk menteni az óceánok élővilágát
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam