2020. szeptember 29., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Íme, az örök életű bambusz fogkefe

Már egy ideje divatosak a lebomló, környezetbarát bambusz fogkefék, ám időről időre ezeket is kénytelenek vagyunk lecserélni. Ez a különleges darab azonban örökre velünk maradhat!

Az eldobható műanyag fogkefe a leginkább környezetszennyező háztartási eszközök egyike, épp ezért az elmúlt években sokan átálltak a sokkal fenntarthatóbb bambuszverziókra. Azonban nyilvánvaló higiéniai okok miatt ezeket is gyakran kell cserélni, így még mindig nem sikerült igazán tartós alternatívát találnunk.

Erre a problémára igyekszik választ adni a NOS Everloop névre keresztelt, újrahasznosított műanyagból készülő fogkeféje, amelyben

egy speciális „csíptetős” eljárással cserélhetjük ki az elhasználódott, és egyébként teljes mértékben lebomló bambuszsörtéket.

Fotó: NOS Design/youtube.com
Fotó: nos.mx
Fotó: nos.mx
Neked ajánljuk
Csipkés csempékbe kapaszkodva újulhat meg a viharvert hongkongi korallvilág Egy újabb ígéretes kísérlet a fenntartható dizájn világából A gombák forradalmasíthatják a műbőr előállítását A járványügyi intézkedések betartásával, visszafogottan, de folytatódtak a klímasztrájkok A Body Shop bevásárol műanyaghulladékból
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam