2021. május 8., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Még hogy a szemüvegkeret csak műanyag lehet!

A Fabala szemüvegkeretek megálmodói rajonganak a fáért. Izgalmas és szépséges, erős és könnyed, ráadásul gyönyörűen öregedő alapanyagnak látják, amely az idő múlásával nem használttá, csak éretté válik – így minden egyes darabba beivódik a története.

A fa azonban nem csak esztétikai szempontból nyújt élményt. A márka oldalán olvasható bemutatkozásban leszögezik: környezettudatos döntésről van szó, amelyet nem a divat, az elkötelezettség vezérelt. „A fa biológiailag lebomlik, újrahasznosítható, fenntartható és megújuló nyersanyag. Egy fa megköti a szén-dioxidot, tárolja a Nap energiáját, és oxigént bocsát ki.”

A szemüvegek gyártása minimális ökológiai lábnyomot hagy maga után, de új fák ültetésével ezt is igyekeznek tovább csökkenteni.

A folyamatos újítás helyett a klasszikus anyagban, a klasszikus formákban hisznek, amit egyedi stílussal bolondítanak meg. Ars poeticájuk szerint a manufakturális eljárás, az aprólékos kidolgozás és a minőségi alapanyag garantálja a minőségi végeredményt: „a személyre szabható megjelenés lenyűgözi a divatrajongókat, a természetes alapanyag a környezettudatos vásárlókat, a hagyományos, időtálló forma- és színvilág pedig mindenkit”. 

Fabala – Mindig Veled Forrás: Zsolt Szilágyi/youtube.com
Neked ajánljuk
A megunt bőrruhák is kaphatnak új esélyt Egy hörpintésnyi merengés Florida aggasztó jövője felett Egy új csempe is bizonyítja: a tojáshéjnak sincs keresnivalója a szeméttelepeken Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: fabala.hu
Vissza
Hírfolyam