2020. november 24., Emma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Még hogy a szemüvegkeret csak műanyag lehet!

A Fabala szemüvegkeretek megálmodói rajonganak a fáért. Izgalmas és szépséges, erős és könnyed, ráadásul gyönyörűen öregedő alapanyagnak látják, amely az idő múlásával nem használttá, csak éretté válik – így minden egyes darabba beivódik a története.

A fa azonban nem csak esztétikai szempontból nyújt élményt. A márka oldalán olvasható bemutatkozásban leszögezik: környezettudatos döntésről van szó, amelyet nem a divat, az elkötelezettség vezérelt. „A fa biológiailag lebomlik, újrahasznosítható, fenntartható és megújuló nyersanyag. Egy fa megköti a szén-dioxidot, tárolja a Nap energiáját, és oxigént bocsát ki.”

A szemüvegek gyártása minimális ökológiai lábnyomot hagy maga után, de új fák ültetésével ezt is igyekeznek tovább csökkenteni.

A folyamatos újítás helyett a klasszikus anyagban, a klasszikus formákban hisznek, amit egyedi stílussal bolondítanak meg. Ars poeticájuk szerint a manufakturális eljárás, az aprólékos kidolgozás és a minőségi alapanyag garantálja a minőségi végeredményt: „a személyre szabható megjelenés lenyűgözi a divatrajongókat, a természetes alapanyag a környezettudatos vásárlókat, a hagyományos, időtálló forma- és színvilág pedig mindenkit”. 

Fabala – Mindig Veled Forrás: Zsolt Szilágyi/youtube.com
Neked ajánljuk
Társadalom- és környezettudatos kényelmet élvezhetnek a magyar ebek Károly herceg is hisz a fenntartható divatban A kreatívipar megkerülhetetlen szerepet játszik a környezetileg is fenntartható termelésben Óriási árvíz tombol Dél-Olaszországban Decemberben piacra dobhatják a világ egyik legolcsóbb villanyautóját
Tovább a forrásra: fabala.hu
Vissza
Hírfolyam