2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Legyél a saját gardróbod dizájnere!

Ha egy ruhadarab varázsa kicsit megkopott, még nem feltétlenül kell a textilgyűjtőben landolnia. Csak egy szabad estére és némi kreativitásra van szükség, hogy egy friss csavarral újra a ruhatárad díszévé avasd.

A Bien 10 módszert gyűjtött össze, hogy meghosszabbíthasd a megunt darabjaid pályafutását:

  • Ragadj cérnát! Egy erősebb tűvel és némi színes hímzőfonallal feldobhatod például a megunt farmersortodat, de egy dzsekin is jól mutatnak a színes minták.
Ha a hímzés nem erős oldalad, használhatsz felvarrókat, vagy textilfesték és ecset segítségével is felvarázsolhatod kedvenc motívumaidat Fotó:shutterstock.com
  • Rafinált lyukak Egy egyszerű pólót is feldobhatsz azzal, ha izgalmas hátkivágást készítesz rá.
Forrás: Joshua McLeod/youtube.com
  • Egy darab csipke csodákat tesz A sutba dobott terítő széle is új esélyt kap a blúz ujjának végén vagy épp egy szoknya szegélyén, és máris kész a romantikus ráncfelvarrás.
  • Gyöngy, strassz, masni Túrd fel a bizsus fiókod vagy a kézimunkás kosarad. Mémi újrahasznosítás és egy kis vagányság kell csak, hogy egy unalmas darabot a boldog felismerhetetlenségig kidekorálj.
Így az elszakadt gyöngyöknek is jó soruk lesz Fotó:shutterstock.com
  • Lenge ingek új szerepben Némi varrástudás kérdése, és egy ujjaitól és gallérjától megfosztott ing csinos kis szoknyává vagy éppen nőies nyári felsővé avanzsáljon. Ehhez útmutatót és további ötleteket a Bien cikkében találhatsz.
Neked ajánljuk
A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart Íme egy saját készítésű kiegészítő a hangulatos nyáresti beszélgetésekhez A zavarba ejtő 4000 éves szikla Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár
Tovább a forrásra: bien.hu
Vissza
Hírfolyam