2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Anya és lánya szerelemprojektje ez a különleges, magyar márka

Az Elischer R márka fő koncepciója az, hogy organikus anyagokból környezetbarát ruhák szülessenek.

„Csakis kizárólag organikus anyagokkal dolgozunk, és az összes ruhánk egyedileg, személyre szabottan készül el. Darabjainkat örökre tervezzük a vásárlóink számára” – mondta el az Elischer R filozófiájáról az alkotópáros fiatalabb tagja, Alíz a Glamournak adott interjúban.

A márka 2019-re lett teljesen fenntartható, amire tudatosan készültek, mivel törődnek azzal, hogy az előállítási folyamatok helyes módon történjenek, és azt is szerették volna, ha a vállalkozásuk nem csak egy üzleti tevékenység lenne.

„A hulladékmennyiség csökkentése, valamint a hosszú élettartamú ruházat létrehozása elsődleges célunkká vált.”

Alíz egy személyben a közösségimédia-menedzser, a salesmenedzser és piackutató, édesanyja, Elischer Réka pedig komplex módon megálmodja, kiszabja és meg is varrja a különleges darabokat.

Szezonális darabokat gyártanak, amelyek számos módon viselhetők, legyen akár tél vagy nyár Fotó: Elischer R/facebook.com

„Amikor valaki megkeres minket, hogy szeretne tőlünk rendelni, akkor minden lépés személyre szabottan történik. Lépésről lépésre haladunk, hogy a mi ruháinkat ne csak felvegyék az emberek, hanem büszkén viseljék és szeressék is” – mesél a vásárlóval és a környezettel is törődő szemlélet gyakorlati megvalósulásáról Alíz.

„Hiszünk a minimalista, funkcionális ruhásszekrények újraélesztésében. Nálunk nem a kisebb tételben történő gyártást kell megfizetni, hanem azt, hogy minden egyes ruhával külön foglalkozunk. Nincs készletünk sem anyagokból, sem pedig kész ruhákból.”

Fotó: Elischer R/facebook.com
Neked ajánljuk
A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart Új honlap segíti a körkörösség elvét érvényesítő terméktervezést Legyél te is a Vegyélhazait támogatója! Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam