2020. szeptember 20., Friderika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy frappáns megoldás, hogy a tartós tényleg többször használatos is legyen

Az eldobható, egyszer használatos tárgyak, például szívószálak ideje lejárt. De ha az alternatív megoldások használata körülményes, nehezen találnak utat a mindennapjainkba. Hogyan lehet például egy többször használatos szívószál higiénikus? Íme, egy frappáns válasz.

A környezettudatosság térnyerésével egyre többen ruháznak be tartós, a szeméttermelés megelőzését szolgáló tárgyakra, például acél szívószálakra. Ezek  azonban nem minden italhoz alkalmasak, tisztításuk pedig kicsit körülményes. A One Bubble Straw egy különleges, széthajtható szívószál, amely könnyedén és alaposan tisztítható. Alapanyaga újrahasznosítható, és hogy ez meg is történjen, azt a tervek szerint az előállítók visszagyűjtési programja garantálja majd.

Forrás: Green One/youtube.com
Neked ajánljuk
Igazi vízparti viselet – könnyű, nyári papucs algából Csipkés csempékbe kapaszkodva újulhat meg a viharvert hongkongi korallvilág Egy újabb ígéretes kísérlet a fenntartható dizájn világából Pusztító viharok, súlyos áradások: gátat kell szabni a károsanyag-kibocsátásnak Gigantikus tetőkert épül Párizsban
Tovább a forrásra: designboom.com
Vissza
Hírfolyam