2021. december 9., Natália
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy frappáns megoldás, hogy a tartós tényleg többször használatos is legyen

Az eldobható, egyszer használatos tárgyak, például szívószálak ideje lejárt. De ha az alternatív megoldások használata körülményes, nehezen találnak utat a mindennapjainkba. Hogyan lehet például egy többször használatos szívószál higiénikus? Íme, egy frappáns válasz.

A környezettudatosság térnyerésével egyre többen ruháznak be tartós, a szeméttermelés megelőzését szolgáló tárgyakra, például acél szívószálakra. Ezek  azonban nem minden italhoz alkalmasak, tisztításuk pedig kicsit körülményes. A One Bubble Straw egy különleges, széthajtható szívószál, amely könnyedén és alaposan tisztítható. Alapanyaga újrahasznosítható, és hogy ez meg is történjen, azt a tervek szerint az előállítók visszagyűjtési programja garantálja majd.

Forrás: Green One/youtube.com
Neked ajánljuk
A klímacsúcsra időzítette innovatív kiállítását Stella McCartney Vetlényi Alma új kollekciója ha lehet, még zöldebb A szövőgépek forradalmasítása vethet véget a divatipar pazarlásának Árvizek és földcsuszamlások a Hawaii-szigeteken A szokásosnál nagyobb aszteroida repül el a Föld mellett
Tovább a forrásra: designboom.com
Vissza
Hírfolyam