2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy frappáns megoldás, hogy a tartós tényleg többször használatos is legyen

Az eldobható, egyszer használatos tárgyak, például szívószálak ideje lejárt. De ha az alternatív megoldások használata körülményes, nehezen találnak utat a mindennapjainkba. Hogyan lehet például egy többször használatos szívószál higiénikus? Íme, egy frappáns válasz.

A környezettudatosság térnyerésével egyre többen ruháznak be tartós, a szeméttermelés megelőzését szolgáló tárgyakra, például acél szívószálakra. Ezek  azonban nem minden italhoz alkalmasak, tisztításuk pedig kicsit körülményes. A One Bubble Straw egy különleges, széthajtható szívószál, amely könnyedén és alaposan tisztítható. Alapanyaga újrahasznosítható, és hogy ez meg is történjen, azt a tervek szerint az előállítók visszagyűjtési programja garantálja majd.

Forrás: Green One/youtube.com
Neked ajánljuk
A világ nem varázsütésre lesz fenntarthatóbb, de apró lépésekkel is messzire juthatunk A Telenor környezetbarát mobiltokkal ünnepelte a madarak és fák napját A fenntarthatóságot szem előtt tartva alkotó magyar fotósok és formatervezők mutatkoztak be Romániában Környezetbarát fóliával spórolnak meg több tonna műanyagot Ingyen táborozhatnak a mentősök gyerekei
Tovább a forrásra: designboom.com
Vissza
Hírfolyam