2021. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Társadalom- és környezettudatos kényelmet élvezhetnek a magyar ebek

A fenntarthatóság és a felhasználóbarát szemléletmód mentén tervezte meg és hozta létre a Mökki kutyafekhelyrendszert a Maacraft és a Madzag. 

A termék egyes elemeit – a párnát, mely a fekhely belsejébe kerül, valamint a párnahuzatot – a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének társadalmi vállalkozásában dolgozó, megváltozott munkaképességű nőket foglalkoztató varrodája készíti, csakúgy, mint a kiegészítőként kapható kutyajátékot – számolt be az Octogon.

A Mökki környezetbarát kutyafekhely: a belsejét kitöltő anyag ipari textilhulladékból készül.

A tervezés folyamatában is fontos szerepet játszott, hogy a márka elveihez hűen funkciójában és anyaghasználatában időtálló, praktikus és egyedi tárgy valósuljon meg. A modern formák és természetes anyagok is visszaköszönnek a termékben. A Mökki két méretben és több formában is elérhető, így garantált, hogy minden városi kutyatartó megtalálja az otthonához és kutyusa igényeihez leginkább passzolót. 

Lapra szerelt formában a kutyabútor bárhová könnyedén szállítható, a vásárlónak már csak azzal kell törődnie, hogy miután összeszerelte, kutyája kényelmes otthonra találjon benne.

Fotó: octogon.hu
Neked ajánljuk
A világ nem varázsütésre lesz fenntarthatóbb, de apró lépésekkel is messzire juthatunk A fenntarthatóságot szem előtt tartva alkotó magyar fotósok és formatervezők mutatkoztak be Romániában Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások Pár éven belül emberen is tesztelik az öregedést legyőző eljárást Rekordhőséget hozott a június az Egyesült Államokban
Tovább a forrásra: octogon.hu
Vissza
Hírfolyam