2022. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Társadalom- és környezettudatos kényelmet élvezhetnek a magyar ebek

A fenntarthatóság és a felhasználóbarát szemléletmód mentén tervezte meg és hozta létre a Mökki kutyafekhelyrendszert a Maacraft és a Madzag. 

A termék egyes elemeit – a párnát, mely a fekhely belsejébe kerül, valamint a párnahuzatot – a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének társadalmi vállalkozásában dolgozó, megváltozott munkaképességű nőket foglalkoztató varrodája készíti, csakúgy, mint a kiegészítőként kapható kutyajátékot – számolt be az Octogon.

A Mökki környezetbarát kutyafekhely: a belsejét kitöltő anyag ipari textilhulladékból készül.

A tervezés folyamatában is fontos szerepet játszott, hogy a márka elveihez hűen funkciójában és anyaghasználatában időtálló, praktikus és egyedi tárgy valósuljon meg. A modern formák és természetes anyagok is visszaköszönnek a termékben. A Mökki két méretben és több formában is elérhető, így garantált, hogy minden városi kutyatartó megtalálja az otthonához és kutyusa igényeihez leginkább passzolót. 

Lapra szerelt formában a kutyabútor bárhová könnyedén szállítható, a vásárlónak már csak azzal kell törődnie, hogy miután összeszerelte, kutyája kényelmes otthonra találjon benne.

Fotó: octogon.hu
Neked ajánljuk
Ismét autóalkatrészekből készített ruhákat a Hyundai A kávészsákok alapanyaga adhat új lökést a fenntartható bútoriparnak Elszakadni a földtől, kiszakadni a mindennapokból Minikonferencia a fenntartható divat és a márkaépítés kihívásairól Még tart az Ana okozta károk felmérése Délkelet-Afrikában
Tovább a forrásra: octogon.hu
Vissza
Hírfolyam