2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A H&M új kollekciója újrahasznosított anyagokból készül

A H&M idei őszi–téli Conscious Exclusive kollekciójának célja, hogy ráébresszen: a valaki által kidobott tárgyak olyan kincsekké alakulhatnak, amiket egy másik ember szeretni és értékelni tud.

Az innovatív kollekció darabjai háztartási ételmaradékból előállított természetes szálakból, fenntartható forrásból származó cellulózból és újrahasznosított textilből készülnek – számolt be a Glamour.

A kollekcióban újra kaphatók lesznek férfiaknak készített darabok is, mint például a klasszikus fekete szmoking, elegáns ingek és nyakkendő. A Conscious Exclusive kollekció az ünnepi időszak beköszöntével érkezik az üzletekbe, és december elsejétől lesz kapható a hm.com oldalon.

Forrás: H&M/youtube.com
Neked ajánljuk
A világ nem varázsütésre lesz fenntarthatóbb, de apró lépésekkel is messzire juthatunk A fenntarthatóságot szem előtt tartva alkotó magyar fotósok és formatervezők mutatkoztak be Romániában Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola A nyomtatható és újrahasznosítható telefonok vethetnek véget a nyersanyagpazarlásnak
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam