2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új minimalista és környezetbarát kollekcióval jelentkezett a ZIA

A Csizmazia Anett által 2017-ben alapított ZIA márkának mára már védjegyévé váltak a minimalista, fenntartható és könnyen kombinálható ruhadarabok, és nem képez kivételt ez alól a legújabb, 2021-es nyári kollekciója sem.

A 2021-es nyári kollekció olyan időtlen fazonokkal rukkol elő, amelyek hosszú évek múlva is helytállnak majd a ruhatárakban, sőt, igazi alapdarabok maradnak. A kollekció küldetése, hogy közelebb hozza egymáshoz a városi, elvárásokkal teli életet és az elfogadóbb természetet, párhuzamot állítva azzal, hogy a nők tökéletlenségükkel tökéletesek – ismertette a Glamour.

A kollekció kivitelezésében Csizmazia Anett mellett Fülöp Luca tervező is részt vett, és közösen megalkottak egy olyan logót, ami a természet és a városiasság kapcsolatát jelképezi.

Ez a logó a jövőben a márka minden fenntartható darabján szerepelni fog, méghozzá úgy, hogy kézi festéssel kerülnek fel rájuk, ezzel is szimbolizálva a természetes tökéletlenséget.

A többféle organikus anyagból készült kollekció darabjai között szerepelnek bohém stílusú kimonók, elegáns maxiruhák és keypiece darabok is, utóbbiak immáron megújult formában. Egyúttal a kollekcióban debütálnak a ZIA újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhái és strandruhái is.

Fotó: ZIA

További újdonság, hogy a ZIA hamarosan megnyitja az V. kerületben belvárosi showroomját, amelynek különlegessége, hogy az üzleten belül kialakításra kerül egy műhely is. 

Fotó: ZIA
Fotó: ZIA
Neked ajánljuk
A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart Új honlap segíti a körkörösség elvét érvényesítő terméktervezést A siker titka vidéken, 19. rész – Vadvirág teaház (videó) Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam