2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható kollekcióval a hazai élővilág megóvásáért

A Samsung és Anna Daubner divattervező együttműködésében született meg az a különleges kapszulakollekció, amely a hazai védett állatfajok és a magyar természeti értékek megóvása inspirál, miközben megvásárlói a Hortobágyi Madárpark – Madárkórház Alapítvány munkáját is támogatják.

Az élénk színű, nyári darabokat az alkotó az elmúlt hónapokban a folyamat részletes bemutatásával, teljes egészében Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonon tervezte. Az újfajta kihívás és az inspirációt szolgáltató jellegzetes magyarországi állatok szavatolták a különleges végeredményt – olvasható a Samsung közleményében.

A laza és nyárias kollekció ingruhából, valamint szoknyás és nadrágos öltözékekből áll, amelyeket az alkotó egyedi megoldásaival tett még izgalmasabbá.

„Üdítő együttműködésnek tartom a technológiai vállalat és a feltörekvő magyar divatmárka összefogását, ráadásul egy sokak számára fontos ügyre hívja fel a figyelmet – hangsúlyozta a kollekció nagykövete, Csalár Bence divatszakértő.

Fotó: samsung.com

A ruhákon minden részlet jelentőséggel bír – hangsúlyozta Anna Daubner, aki a kollekció kapcsán a hvg.hu-nak kiemelte: először dolgozott természetes, ezért kicsit nehezebben mintázható és némileg drágábban beszerezhető textilekkel, de a jövőben szintetikus anyagokból készülő kollekciói mellett ezt az irányvonalat is szeretné megtartani.

„Rendkívül izgalmas volt számunkra ez a Magyarországon is különleges együttműködés, amelyben egy tehetséges fiatal tervező gondolatvilága a prémium technológiai megoldások segítségével kelt életre annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a hazai természeti értékek megóvására” – értékelte az együttműködést Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.

Fotó: samsung.com

Az Anna Daubner támogatói póló megvásárlói darabonként ezer forinttal járulnak hozzá a Hortobágyi Madárpark – Madárkórház Alapítvány munkájához, amit a Samsung további egymillió forint összegű támogatása egészít ki.

Neked ajánljuk
A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart Új honlap segíti a körkörösség elvét érvényesítő terméktervezést A gödöllői természetfilm-fesztivál díjazott filmjei 3/3. (videók) Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: samsung.com
Vissza
Hírfolyam