2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Dizájnerdarabok népszerűsítik a fenntartható magyar textilipart és a Samsung új készülékeit

A Samsung és három magyar divatmárka együttműködésében megszületett Z Style-kollekció limitált számban elérhető dizájnerruhái és kiegészítői a fenntartható divatra és a variálhatóságra hívják fel a figyelmet.

A tervezők szerint a teljes szett vagy akár az egyes darabok külön-külön is annyira sokoldalúak, hogy a különböző stílusokhoz is jól illeszkednek, így mindenki könnyen saját ízlése szerint igazíthatja őket.

Az együttműködésben öt kiváló hazai művész vett részt, akik a Samsunggal együtt a Retextil Alapítványnak ajánlották fel a kollekció értékesítéséből befolyó bevételt.

Szegedi Kata és alkotótársa, Benus Dániel, a Kata Szegedi márka tervezői, Oláh Anna, az Anna Amélie megálmodója, valamint Balázs Viola és Szécsi Tamás, a VYF alapítói is S Pent* ragadtak, hogy olyan variálható pulóver, táska és sálak szülessenek, amelyek tükrözik a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G telefonok sokoldalúságát.

A kollekció elkészült, a követők pedig a Samsung Magyarország Facebook-oldalán közvetített Z Style Gálán már láthatták is az első képeket. Az eseményen Csalár Bence divatszakértő beszélgetett a tervezőkkel, a stúdióban pedig bemutatták a Kata Szegedi pulóvert, a VYF kendőket és az Anna Amélie Studio Tote táskáját is.

Fotó: www.samsung.com

Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője hangsúlyozta:
„a Z Style-kollekció lenyűgöző darabjai azt üzenik mindenkinek, hogy a környezetbarát megoldások, a technológia és a kreativitás találkozása egészen különleges eredményeket hozhat”.

Neked ajánljuk
A pókhálóból merített inspiráció forradalmasíthatja a textilipart Új honlap segíti a körkörösség elvét érvényesítő terméktervezést Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: prim.hu
Vissza
Hírfolyam