2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fából készít laptoptartót egy magyar márka

A fából készült pénztárcáiról ismert WOWA márka  újabb praktikus és fenntartható kiegészítőt dobott piacra: a mutatós laptoptartó tökéletes karácsonyi ajándék lehet.

A Wowa laptoptartója: egyszerre praktikus és stílusos, ráadásul a fából készült magyar termék még környezetbarát is. Legnagyobb előnye, hogy hordozható, kis mérete miatt elfér a laptoptartó táskában is, így bárhova magunkkal vihetjük.

Pár másodperc alatt használatra kész, ergonomikus kialakításának köszönhetően pedig kényelmesebbé teszi a napi munkát, ráadásul a laptop hűtésének biztosításával a készülék tartósságához is hozzájárul.

A termék természetes anyagokból készül, és környezetbarát vászontokban érkezik.

Ha szeretnénk még egyedibbé tenni, akár gravírozással is kérhetjük, így tényleg személyes és hasznos ajándékot adhatunk!

Fotó: Wowa/marieclaire.hu
Neked ajánljuk
Ismét autóalkatrészekből készített ruhákat a Hyundai A kávészsákok alapanyaga adhat új lökést a fenntartható bútoriparnak Elszakadni a földtől, kiszakadni a mindennapokból A jövőben sok ezer tonna akkumulátor hasznosulhat Európában Hogyan csökkenhetne a bútoripar ökológiai lábnyoma?
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam