2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható kollekcióval lépett elő az Adidas és a Prada

A legújabb, szám szerint harmadik Re-Nylon-kollekció darabjai – lábbelik, ruházati cikkek és kiegészítők – a két márka környezettudatosság iránti elkötelezettségét hivatottak kifejezni.

A Re-Nylon egy úttörő anyag, amelyet az óceánokból gyűjtött műanyaghulladékok, halászhálók és textilszálas hulladékok újrahasznosításával hoznak létre, és amely korlátlan ideig tisztítható és újrahasznosítható minőségromlás nélkül – ismertette a Glamour.

A kollaboráció 2019 óta ötvözi a Prada olasz luxusörökségét és mesterségbeli tudását az Adidas sportruházati vonalával – a fenntarthatóságot helyezve a középpontba.

Miuccia Prada először 1984-ben alkalmazott nejlonszövetet a Vela hátizsák megalkotásakor, amely a praktikum és luxus egyik legemlékezetesebb fúziójának bizonyult.

A Prada most az Adidasszal karöltve ugyanebben a szellemben folytatja a határok feszegetését, miközben ötvözi a hagyományokat az innovációval.

Forrás: KATSUTO/youtube.com
Neked ajánljuk
Mi születhet egy jógamatrac és egy kávészsák nászából Két amerikai dizájnerhallgató újragondolta a vízszűrőket Rangos nemzetközi elismerésben részesült a Nanushka Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam