2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újrahasznosított pamutban gondolkozik a C&A

Az európai ruhaipari óriás és a Recover™ anyagtudományi vállalat egy négy évre szóló stratégiai partnerséget kötött, hogy közösen vezesse be az újrahasznosított pamutot a mindennapi ruházati cikkek közé.

A két cég partnerségének célja, hogy az újrahasznosított pamut a fenntarthatóbb divatipar fő összetevője legyen, és hogy erős körforgásos ökoszisztémát alakítsanak ki Európában.

A Recover™ integrálja szálait a C&A ellátási láncának struktúrájába, valamint technikai támogatást nyújt a fonók és szövők számára a fonalak és szövetek optimalizálásához.

Az első Recover™ szálakból készült C&A-kollekció áprilisban kerül a boltokba.

A C&A nemrégiben nyitotta meg Mönchengladbachban a textilipari innovációs gyárát, ami az egyik eszköz ahhoz, hogy megvalósíthassák a 2028-as fenntarthatósági stratégiájukat.

Fotó: Marlon Trottmann/iStock Editorial/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Mi születhet egy jógamatrac és egy kávészsák nászából Két amerikai dizájnerhallgató újragondolta a vízszűrőket Rangos nemzetközi elismerésben részesült a Nanushka Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: portfolio.hu
Vissza
Hírfolyam