2018. szeptember 18., Diána
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Leonardo DiCaprio: Özönvíz előtt

Milyen veszélyei vannak a globális felmelegedésnek? Miként lehetne megállítani, vagy legalább mérsékelni a klímaváltozást? Leonardo DiCaprio interjúalanyai között olyan személyiségeket találunk, mint Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon és Ferenc pápa – valamint olyan lelkes és elkötelezett közösségvezetők és aktivisták, akik a Föld megmentéséért dolgoznak, helyi és globális szinten. Hogy minél több mindenkihez eljuthasson az üzenet, a National Geographic a teljes filmet elérhetővé tette világszerte több platformon is.

A National Geographic 2016. október 30-án tette fel a világhálóra ingyenes hozzáféréssel a Leondardo DiCaprio közreműködésével készült „Özönvíz előtt” (Before the Flood) című, a globális felmelegedésről szóló dokumentumfilmjét. A NatGeo Magyarországnak köszönhetően az alkotás magyar nyelven is megtekinthető. (A film az egyperces előzetes után indul.) 

Neked ajánljuk
Ha nincs kék, nincs zöld sem – Ezért kell megvédenünk az óceánokat Kilenc perc alatt került víz alá Ankara Water Vision +150 – videópályázat Évente több mint fél magyarországnyi erdőt pusztítanak el gazdasági okok miatt Mikor cseréld le a hűtőt?
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam