2020. október 1., Malvin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Terence Hill köszönete a gazdáknak (videóval)

„Ideje megköszönni nektek, hogy tápláltok és életben tartotok minket.” Így kezdi legújabb rövid videós üzenetét Terence Hill a közösségi oldalán, ahol több mint 2,4 millió követője van. Mint mindig, most is sokan jeleztek vissza a hazánkban is igen nagy szeretetnek örvendő színésznek. Egy magyar hozzászóló azt köszöni meg Terence Hillnek, hogy emlékezteti a hálára.

„Ideje megköszönni nektek, hogy tápláltok és életben tartotok minket. Manapság mindennek gyorsan kell történnie, és ritkán tudjuk meg, mi van egy jó tányér chilis bab mögött. Ti vagytok emögött: Ti, gazdálkodók, akik folyamatosan dolgoztok az élelmiszeriparban. Ti, nők, a szupermarketek pénztáraiban. Ti, mezőgazdák, akik betakarítjátok a föld gyümölcsét. Sohasem fogom tudni ezt eléggé megköszönni nektek.”

Neked ajánljuk
Attenborough szerint a vegetáriánusok menthetik meg a Földet Attenborough szerint a vegetáriánusok menthetik meg a Földet A húsevő növények negyedét kihalás fenyegeti Amikor a grafikonok megszólalnak Rovarokat riasztó növényi illatok
Tovább a forrásra: facebook.com
Vissza
Hírfolyam