2020. július 7., Apollónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Saját kertjében forgatja új sorozatát David Attenborough

Az Independent értesülései szerint a koronavírus-járvány miatt otthonában rögzíti új sorozatának egyes részeit Sir David Attenborough.

Februárban derült ki, hogy a legendás természettudós Perfect Planet (A tökéletes bolygó) címmel új dokumentumsorozatot készít a BBC számára. A 94 éves Attenborough egyes jeleneteket saját kertjében vesz fel, egy általa hangszigeteltté alakított szobában pedig a narrációt is rögzíti.

Fotó: Shutterstock

A sorozat kapcsán Attenborough korábban azt mondta, a Földet az élet virágzását lehetővé tevő óceánok, a napfény, az időjárás és a vulkánok teszik különlegessé, most azonban egy új erő jelent meg a bolygón: az ember. A sorozat ezt fogja körbejárni.

A BBC-nél abban bíznak, hogy az ötrészes sorozat már ősztől nézhető lesz.

Neked ajánljuk
Csütörtökön kerül a mozikba a Vad erdők, vad bércek című díjnyertes természetfilm (videóval) Lélegzetelállító videó a Nap egy évtizedéről Mesél a természet – Mesélve oktató természetfilm kicsiknek (videóval) A fenntartható divat ügye nem egy banánhéjon fog elcsúszni Katasztrófa Japánban: árvizek és földcsuszamlások pusztítanak a felkelő nap országában
Tovább a forrásra: 24.hu
Vissza
Hírfolyam