2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Herman Ottó-tó télen (rövidfilm)

Búcsúzzunk el a téltől ezzel a gyönyörű, szinte művészi képsorokat felvonultató rövidfilmmel, amely a téli Herman Ottó-tóról készült az elmúlt hetekben. Két és fél perc nyugalom a természetből.

„Találkoztam már olyan mecseki emberrel, aki még csak nem is tudott a Herman Ottó-tó létezéséről (nem is olyan nagy csoda, ha belegondoltok), miközben számtalanszor járt már a szomszédos Pécsi-tónál. Ilyen a mi titokzatos és gyönyörű hegységünk! Még a másfél kilométeres óriás is képes szégyenlősen elrejtőzni a szeszélyes hegyvonulatok között. A felvételeket Paján Gábor készítette, a zene pedig természetesen Kóbor Miklós barátunk szerzeménye” – írja az ismertetőben a rövidfilm egyik alkotója, Kereszturi Ferenc.

Neked ajánljuk
Az Egyenlítő vad titkai – 1. évad (természetfilm) 300 nap egy lakatlan szigeten (dokumentumfilm) Antarktisz – Egy év a jégen (többszörösen díjnyertes dokumentumfilm) Érdekes animáció készült arról, hogyan lélegzik a Föld (videóval) Ismét előkelő helyen végzett a fenntarthatósági listán a Schneider Electric
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam