2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Alfa című játékfilm ajánlója (videó)

A húsvéti ünnepekre ezúttal egy játékfilmet is ajánlunk. A 2018-ban bemutatott Alfa egy különleges, elképesztő látványvilágú, izgalmas történet, amely az ősember korába vezet, és ismerős történetet mesél el: egy kutya és egy ember barátságát.

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott.

Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják. De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Útközben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.

Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára...

Neked ajánljuk
Túl a láthatáron – Magyar földön, magyar ég alatt... 2021 (természetfilm) Pályázati segítségnyújtás a felelős állattartáshoz Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC Műanyaghulladékból mennyei desszertek?! Egy app, amellyel játszva tudatos fogyasztóvá válhat
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam