2021. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy játékos delfinnek örülhettek cornwalli fürdőzők (videó)

Egy virgonc delfin úszott a fürdőzők közé egy angol város kikötőjében. Az állat mintha játszani akart volna az emberekkel, akik nagyon örültek a váratlan látogatónak.

A fürdőzők közé úszó barátságos delfin egyáltalán nem volt zavarban.

Néhány centire az emberektől ugrándozott a vízben, integetett nekik, és fröcskölte le őket, mintha játszani akarna.

A fürdőzők nevetve és sikongatva élvezték a delfin trükkjeit.

„A gyerekek gyakran ugrálnak a mólóról a vízbe, delfint azonban még soha nem láttunk itt korábban. Egyszerűen hihetetlen volt” – mondta egy helyi hírportálnak az egyik felvételt készítő nő, akinek az unokaöccse és az unokahúga éppen a vízben voltak a delfin látogatásakor, aki később is vissza-visszatért.

Bár ez a példány szemmel láthatóan teljesen ártalmatlan volt, az állatvédők arra hívták fel a figyelmet, hogy ha delfinnel, vagy más tengeri élőlénnyel találkozunk a vízben, akkor inkább ne közelítsük meg.

Neked ajánljuk
Az óceán csodái – 2.rész: Vadász vagy áldozat (természetfilm-sorozat) Az óceán csodái – 2.rész: Vadász vagy áldozat (természetfilm-sorozat) Szokatlanul sok delfint öltek meg a Feröer-szigeteken a napokban Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam