2021. október 19., Nándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Természetfilmeket is vetítenek a vadászati világkiállításon

Az A pavilon színpadán 2021. október 13-án és 14-én várják filmvetítésekkel az érdeklődőket a teljes nyitvatartási idő alatt, 10 és 19 óra között.

A rendezvényhez köthető, különleges természetfilmeket tekinthetnek meg a nézők az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon az A pavilonban kialakított One With Nature Movie Theatre programjában. Az alkotások méltán tarthatnak számot minden korosztály érdeklődésére.

Többek között vetítenek A megőrzött vadon – A Kárpát medence egyedülálló természeti csodái, illetve a Magyarország nemzeti parkjairól készült Tíz park ezernyi titka című sorozatokból.

Látható a Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában című dokumentumfilm, amely az egyik legismertebb magyar Afrika-utazó és vadászíró születésének 120. évfordulójára állít emléket.

A Kittenberger – Az utolsó vadászat című, a vadászati világkiállítás alkalmából készült film pedig a természettudós, a legnagyobb magyar vadász, Afrika-kutató, író-főszerkesztő Kittenberger Kálmán páratlan kalandokkal teli életébe nyújt betekintést.

Ezenkívül vetítik a nemzetközi kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit is.

Neked ajánljuk
Élet a Nagy-korallzátonyon – Tavasz (természetfilm) Kinn az orosz vadonban – Ősi völgyek (természetfilm) A Vadászati és Természeti Világkiállítás képekben (képgaléria) Újabb felmérést készít az élelmiszer-hulladékról a Nébih A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam