2018. október 19., Nándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Március végén elkezdődött a hajózási szezon

Március 31-én befutott a Siófok nevű motoros, a Balatoni Hajózási Zrt. hajója Füredre, ezzel megkezdődött a 172. balatoni hajózási szezon. Modernizáció, új ügyfélszolgálat, a szolgáltatások bővítése – ezt kínálja a balatoni hajózási társaság, amely az elmúlt évhez hasonló, kimagasló forgalmat remél.

A balatoni hajózási szezont, a hagyományoknak megfelelően idén is húsvét hétvégéjén, az első hajó Füredre való befutása nyitotta meg. Ezúttal is sokan voltak kíváncsiak a füredi mólón a ceremóniára.

A BAHART változatlan díjakkal várja az utazókat, a hajójáratok száma folyamatosan bővül a következő hetekben, a főszezonban már 18 kikötő között, 28 útvonalon közlekedik majd a társaság húsz motoros nagyhajója.

Fotó: balatonfured.hu

– Sikeres év van mögöttünk, bizakodóan várjuk az idei szezont. Folytatjuk a társaság modernizációját, 700 millió forintot költöttünk műszaki fejlesztésekre, 300 milliót karbantartásra. Újdonság az új ügyfélközpont, ami reményeink szerint nagyban megkönnyíti az utasaink tájékozódását – mondta Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

Az évente átlagosan négyszázezer utast kiszolgáló hajózási társaság vezetője kiemelte: számos promóciós újdonsággal, akcióval és kedvezménnyel várja a BAHART az érdeklődőket. Érdemes a pénztárakban idén is keresni a Playmobil jegyeket, extra kedvezményekért bankkártyával fizetni a hajós szolgáltatásokért vagy részt venni a kiemelt ünnepi hétvégéken indított tematikus programhajókon. A menetrendi és komphajózás mellett az idén is megtalálhatók lesznek a nyári időszakban a programhajók között a népszerű Varázshajók 10 kikötőből, Bulihajók szerte a Balaton körül, sétahajók tavasztól őszig.

További tudnivalók a balatoni hajózásról a programturizmus.hu honlapon érhető el.

Neked ajánljuk
Balatoni Bringakör 24 térképes útvonal javaslattal Tavaszi közlekedés földön, vízen és sínen Ismét apadhat a Duna vízszintje Az EB és Bill Gates tiszta energiákkal foglalkozó befektetési alapot hozott létre Aszály: nemcsak az Ínség-szikla, hanem egy második világháborúban elsüllyedt hajó is felszínre került
Tovább a forrásra: balatonfured.hu
Vissza
Hírfolyam