2021. május 6., Frida, Ivett
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatalmas siker a Természetjáró applikáció

Nem egészen egy év alatt a 145 ezer letöltést is meghaladta a Magyar Természetjáró Szövetség gondozásában kiadott applikáció: a Google Play Store-ban a 2. helyen áll az „Utazás és helyi információk” kategória népszerűségi listáján, és  felkerült a 100 000+ letöltéssel jelölt kategóriába.

A szerkesztők alig titkolt célja, hogy ne csak a rutinos túrázók kezébe adjanak praktikus eszközt, hanem azoknak a kedvét is meghozzák az ország felfedezéséhez, akik ilyen segítség nélkül még nem mozognak magabiztosan odakint.

A túrák leírása nem korlátozódik a navigációt lehetővé tévő nyomvonalra és az olyan alapvető információkra, mint a hossz vagy a szintkülönbség, hanem rengeteg érdekességet is felvillant a környező tájról és látnivalókról. Mindemellett

az appba olyan praktikus funkciókat is beépítettek, mint az összes jelzett utat megjelenítő turistatérkép, a túratervező, az útvonalrögzítő, az offline letöltés és navigáció lehetősége, az iránytű, a QR-kód-olvasó vagy a csúcskereső.

A Természetjáró igazi különlegessége abban rejlik, hogy egy kifejezetten az aktív kikapcsolódás híveire szabott, napi rendszerességgel bővülő Magyarország útikönyvet is magába foglal. A Magyar Természetjáró Szövetség által üzemeltetett termeszetjaro.hu honlapon található tartalmak szerepelnek a katalógusában, ami jelenleg kb. 432 túrát, közel 1500 látnivalót, valamint 451, a túrázók szempontjából érdekes szálláshelyet jelent. Benne van az Országos Kéktúra összes szakasza is a hivatalos nyomvonallal és a pecsételőhelyekkel. A kínálat naponta bővül, és egyebek mellett megtalálható még benne az összes OTP ATM és a Kékkör mentén számos Mol-benzinkút is.

Fotó: turistamagazin.hu
Neked ajánljuk
Lélekgyógyító természetterápia az erdőfürdő Bemutatkozott a Fiat első teljesen elektromos Ducato furgonja Együttműködésben a tájjal, a széllel, a fénnyel, a fákkal Változatlanul vonzóak a fenntartható alapok Márciusban belehúztak a villanyáram-fogyasztásba a magyarok
Tovább a forrásra: turistamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam