2020. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyarország éjszaka (videó)

Kovács András 2017-ben kezdte az éjszakai fotózást, és 2020 februárban készült az utolsó felvétele. A végeredmény egy lenyűgöző három és fél perces videó lett, amelyet az idokep.hu is közzétett. „Én remekül éreztem magam, a végeredményhez jó szórakozást kívánok! Magyarország tele van szép helyekkel, ha visszaállnak a dolgok, menjetek majd minél többet ide-oda!” – üzeni András.

A fotók ezeken a helyszíneken készültek: Prédikálószék, Biatorbágy, Zsámbék, Kőröshegy, Százhalombatta, Tatabánya, Balatonmáriafürdő, Dunaújváros, Esztergom, Somogyszentpál, Budapest, Marcali, Szeged, Mosonmagyaróvár, Bokodi-tó, Kékestető, Kis-Balaton, Pusztavacs, Hollókő, Boldogkőváralja, Hercegkút, Nyírbátor, Bánki-tó, Bél-kő, Hortobágy, Kiskunság, Szoborpark, Somogyvámos, Pécs, Börzsöny, Győr, Pannonhalma, Budakeszi, Budaörs, Hegyestű, Pákozd, Vác, Esztramos, Alcsútdoboz, Székesfehérvár, Tés, Göd, Miszla, Tornabarakony.

Neked ajánljuk
„A városban élő emberek földönkívüliekké váltak” – Kiállás az amazonasi őslakosok mellett (képgalériával) Mert parkokra szükség van Ember, ez a te sarad, zengi tucatnyi húrján a sarod Összefogás a digitális oktatásért A zöldmegújulás a munkanélküliség kezelésében is segíthet?
Tovább a forrásra: idokep.hu
Vissza
Hírfolyam