2021. január 25., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyarország éjszaka (videó)

Kovács András 2017-ben kezdte az éjszakai fotózást, és 2020 februárban készült az utolsó felvétele. A végeredmény egy lenyűgöző három és fél perces videó lett, amelyet az idokep.hu is közzétett. „Én remekül éreztem magam, a végeredményhez jó szórakozást kívánok! Magyarország tele van szép helyekkel, ha visszaállnak a dolgok, menjetek majd minél többet ide-oda!” – üzeni András.

A fotók ezeken a helyszíneken készültek: Prédikálószék, Biatorbágy, Zsámbék, Kőröshegy, Százhalombatta, Tatabánya, Balatonmáriafürdő, Dunaújváros, Esztergom, Somogyszentpál, Budapest, Marcali, Szeged, Mosonmagyaróvár, Bokodi-tó, Kékestető, Kis-Balaton, Pusztavacs, Hollókő, Boldogkőváralja, Hercegkút, Nyírbátor, Bánki-tó, Bél-kő, Hortobágy, Kiskunság, Szoborpark, Somogyvámos, Pécs, Börzsöny, Győr, Pannonhalma, Budakeszi, Budaörs, Hegyestű, Pákozd, Vác, Esztramos, Alcsútdoboz, Székesfehérvár, Tés, Göd, Miszla, Tornabarakony.

Neked ajánljuk
Az Időkép 10 leglátványosabb webkamera-felvétele 2020-ból (videó) Az Időkép 10 leglátványosabb webkamera-felvétele 2020-ból (videó) Hópelyhek csodálatos kavalkádja (képgaléria) Sam, a tűzoltó – Havazás (bábfilm) Tovább nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet
Tovább a forrásra: idokep.hu
Vissza
Hírfolyam