2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Keresik az év kilátóját

Október 4-ig bárki benevezheti a kedvenc kilátóját az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ pályázatára.

A benevezett kilátókat egy szakmai zsűri bírálja el. A tíz legjobbat a turisztikai értéke alapján választják ki, például aszerint, hogy milyen az építmény állapota és a környezetének rendezettsége. A hasznosságát az növeli, ha különböző szolgáltatások kapcsolódnak hozzá: információs tábla mutatja be a panoráma látnivalóit vagy magát a kilátót, távcsővel lehet kémlelni a tájat stb. – olvasható a turizmus.com-on. Emellett az is számít, hogy hány turistaút vezet hozzá, mennyire látogatott és milyen panoráma nyílik róla.

A tíz döntőbe jutott kilátót október 7. és 16. között teszik közzé az Aktív Magyarország Facebook-oldalon, minden nap egyet, és lájkokkal lehet szavazni. Az eredmény kihirdetésére október 19-én kerül sor, a legnépszerűbb kilátó megkapja az Év Kilátója táblát.

Ide kattintva ajánlhatod a kedvenc kilátódat.

Neked ajánljuk
Fejlesztik a nógrádi és a Bükk-vidéki geoparkok turizmusát 2021-ben indul az elektromos Opelek ralibajnoksága Havazott a Szaharában, rég volt ilyen hideg arrafelé (videókkal) Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: turistamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam