2021. április 13., Ida
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A természet morzsáiból felcsípett röpke alkotások

Miről szól egy énekesmadár szépsége? A színek kontrasztja, a finomrajzolatú tollak vagy a szárnyak kecses arányai varázsolnak el? Hannah Bullen-Ryner tünékeny madárportréin egy kimerevített pillanatra igyekszik megragadni ezt a szépséget, hogy aztán az első szélfuvallattal ismét szem elől veszítse.

Az erdei kirándulásokon talált terméseket, ágakat, szirmokat és leveleket Hannah úgy rendezi el, mintha csak finom ecsetvonások sorakoznának egymás mellett.

Az apró installációk kizárólag a természetből származó alapanyagokból készülnek, és mivel a készítőjük semmilyen rögzítő- vagy ragasztóelemet nem használ, a természet sokszor viharos gyorsasággal meg is semmisíti őket.

Az apró művek a természettel való kapcsolódás, a pihenés és a rácsodálkozás lehetőségét teremtik meg készítőjüknek, aki Instagram-oldalán fotókon mutatja be apró alkotásait.

Fotó: hannahbullenphotogra.wixsite.com
Fotó: hannahbullenphotogra.wixsite.com
Neked ajánljuk
Játékos rajzok pasztellszínekkel mesélnek a modern ember páni félelméről Kucsora Márta műveinek esszenciája a természet és az absztrakció Meredith Woolnough hímzett szobrai az élővilágot átszövő finom mintázatokról lebbentik fel a fátylat Több ezren vettek részt Szerbiában egy környezetvédelmi tüntetésen Kicsiben is bele lehet vágni az ökogazdálkodásba
Tovább a forrásra: lilligreen.de
Vissza
Hírfolyam