2020. november 30., Andor, András
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A természet morzsáiból felcsípett röpke alkotások

Miről szól egy énekesmadár szépsége? A színek kontrasztja, a finomrajzolatú tollak vagy a szárnyak kecses arányai varázsolnak el? Hannah Bullen-Ryner tünékeny madárportréin egy kimerevített pillanatra igyekszik megragadni ezt a szépséget, hogy aztán az első szélfuvallattal ismét szem elől veszítse.

Az erdei kirándulásokon talált terméseket, ágakat, szirmokat és leveleket Hannah úgy rendezi el, mintha csak finom ecsetvonások sorakoznának egymás mellett.

Az apró installációk kizárólag a természetből származó alapanyagokból készülnek, és mivel a készítőjük semmilyen rögzítő- vagy ragasztóelemet nem használ, a természet sokszor viharos gyorsasággal meg is semmisíti őket.

Az apró művek a természettel való kapcsolódás, a pihenés és a rácsodálkozás lehetőségét teremtik meg készítőjüknek, aki Instagram-oldalán fotókon mutatja be apró alkotásait.

Fotó: hannahbullenphotogra.wixsite.com
Fotó: hannahbullenphotogra.wixsite.com
Neked ajánljuk
Víz alatti szoborparkkal akadályozza meg a vonóhálós halászatot a toszkán partoknál egy egykori halász A Petri-csészében is virágozhat a művészet Vádló tekintetek kereszttüzében Újabb jelentős acélgyár vált napenergiára Orvosi eszközökkel támogatja az egészségügyet a MOB és a Magyar Vöröskereszt
Tovább a forrásra: lilligreen.de
Vissza
Hírfolyam