2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A természet morzsáiból felcsípett röpke alkotások

Miről szól egy énekesmadár szépsége? A színek kontrasztja, a finomrajzolatú tollak vagy a szárnyak kecses arányai varázsolnak el? Hannah Bullen-Ryner tünékeny madárportréin egy kimerevített pillanatra igyekszik megragadni ezt a szépséget, hogy aztán az első szélfuvallattal ismét szem elől veszítse.

Az erdei kirándulásokon talált terméseket, ágakat, szirmokat és leveleket Hannah úgy rendezi el, mintha csak finom ecsetvonások sorakoznának egymás mellett.

Az apró installációk kizárólag a természetből származó alapanyagokból készülnek, és mivel a készítőjük semmilyen rögzítő- vagy ragasztóelemet nem használ, a természet sokszor viharos gyorsasággal meg is semmisíti őket.

Az apró művek a természettel való kapcsolódás, a pihenés és a rácsodálkozás lehetőségét teremtik meg készítőjüknek, aki Instagram-oldalán fotókon mutatja be apró alkotásait.

Fotó: hannahbullenphotogra.wixsite.com
Fotó: hannahbullenphotogra.wixsite.com
Neked ajánljuk
Mikroműanyagokból készült műtárgyakat árvereznek a Műtárgyak Éjszakája Fesztiválon Nem várt helyen jutottak újra kitüntetett szerephez a svájci gleccsereket óvó takarók Élőben születik művészet a szemétből Gödöllőn Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: lilligreen.de
Vissza
Hírfolyam